Bécs a harmadik legélhetőbb város a Forbes listája szerint

Az életminőséget vették alapul.

2018. július 5. 7:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Így alakul az államháztartási egyenlegünk az államháztartás egyenlege; a központi költségvetés egyenlege; milliárd forint
Több mint 5 millió forintra bírságolták a Centrál Takarék Szövetkezetet Ötmillió-ötszázezer forintra bírságolta a Centrál Takarék Szövetkezetet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hétfőn publikált határozatában, a hitelintézetnek az MNB döntése alapján ez év december végéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértéseket.
Győzelemmel kezdtek a magyarok a sakkolimpiát Mindkét magyar válogatott győzelemmel kezdte szereplését a georgiai Batumiban hétfőn elrajtolt és jövő péntekig tartó 43. sakkolimpián.
28 ország fiatal szakmunkásai versenyeznek az EuroSkills versenye A szerdán kezdődő szakmák Európa bajnokságán, a EuroSkills rendezvényen 28 országból 37 szakmában versenyeznek a fiatal szakmunkások Budapesten - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Putyin szerint a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon közölte Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel, hogy a szíriai légvédelem megerősítéséről hozott orosz döntés elsősorban azt a célt szolgálja, hogy elhárítson a nemzetközi terrorizmus ellen harcoló orosz katonák életét veszélyeztető bármilyen fenyegetést - írta hétfőn kiadott tájékoztatójában a Kreml sajtóirodája.
Lehet, hogy Magyarország nem éri el 2020-ra az 50 százalékos hulladék-újrahasznosítást Tizennégy uniós tagállam, köztük Magyarország esetében fennáll annak veszélye, hogy nem fogja elérni a 2020-ra kitűzött 50 százalékos újrahasznosítási arányt a háztartási hulladékok terén - közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Drónokat vet be az E.On Drónokat alkalmaz hálózatbejárásra az E.On Magyarországon - derül ki a Kiss Attila, az E.On Hungária nyáron kinevezett elnök-vezérigazgatója által a Forbes számára adott interjúból. A drón képes...

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.
A kormány tárgyal Paks II szerződésének módosításáról A közel kétéves késés miatt kell valószínűleg átütemezni a kamat kifizetését.
Fiókokat zár be a CIB Bank, mutatjuk, hol Az országos lefedettség továbbra is biztosított.
Magyarország nagyhatalom lehet a klinikai gyógyszertesztekben Klinikai gyógyszertesztek és üldözött keresztények voltak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New York-i ENSZ-találkozójának főtémái.
Berlin támogatja a két óriásbank egyesülését Ha összejön, akkor ez a német nemzeti bank lesz a harmadik legnagyobb pénzintézet Európában.