DNS-tesztekkel kell igazolniuk a bevándorlóknak, hogy az ő gyereküket vették el az amerikai hatóságok

Mert a bevándorlási ügynökök azokat az iratokat is elvették tőlük, amelyek igazolnák, hogy a gyerekük a gyerekük. Egy magáncég nagyot kaszálhat Trump kormányának embertelenségén.

2018. július 11. 8:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

II. Erzsébet királynő hátulról megkerülte Trumpot Trump kicsit előrement, aztán megállt bevárni a királynőt. Együtt teáztak egyet Windsorban.

Történelmi csúcson a Nasdaq, a Facebook és az Amazon Tetszett a tőzsdéknek Donald Trump mai formája, több papír is új árfolyamcsúcsokig szárnyalt.
Trump kétszer annyi pénzt követelne a NATO-tagállamoktól Az eddigi két százalék helyett négyet kellene költeni a hadseregre.
Trump kegyelemben részesítette az oregoni gazdákat Donald Trump amerikai elnök kegyelemben részesítette azt a két oregoni gazdát, akiknek a bebörtönzése miatt 2016-ban több napig tartó fegyveres összetűzések törtek ki
Megkeresztelték Lajos brit herceget, Vilmos és Katalin harmadik gyermekét A keresztelőn nem volt jelen II. Erzsébet királynő, mert készül Donald Trump amerikai elnök látogatására.
A britek inkább mennének Putyinhoz, mint Trumphoz A britek 36 százaléka nem ért egyet azzal, hogy e héten Donald Trump Londonba látogat. Most előkerült egy tavalyi felmérés, amikor azt kérdezték tőlük, ha őket hívnák meg a Fehér Házban, mennének-e. ...

Halló, itt Trump! Hogy dumálnak Putyinnal, kiket szakít félbe, mivel kergeti őrületbe saját embereit? Spontaneitás, felkészületlenség, naivitás: így telefonál az elnök.
A ketchupot is levadászhatják a vámháborúban Trump több frontot is nyitott a kereskedelmi háborúban, azonban az érintettek is válaszolnak.
Lemondott Trump klímaváltozás-szkeptikus környezetvédelmi elnöke Scott Pruitt pályáját folyamatos korrupciós, és túlköltekezéssel kapcsolatos botrányok kísérték.
Trump elnök tavaly nyáron Venezuela lerohanását javasolta Donald Trump amerikai elnök Venezuela lerohanását javasolta tavaly nyáron egy, a dél-amerikai országra vonatkozó washingtoni politikáról szóló egyeztetésen - jelentette az AP hírügynökségre hivatkozva...
NBC televízió: az illegális bevándorlóknak el kell hagyniuk az Egyesült Államokat A Trump-kormányzat egyik belső utasítása szerint az illegális bevándorlóknak gyermekeikkel együtt, vagy nélkülük, de el kell hagyniuk az Egyesült Államokat - állítja az NBC televízió.
Hét volt ENSZ-nagykövet próbálja jobb belátásra bírni Trump embereit Az amerikai kormány elveszi a palesztin iskolákat és kórházakat fenntartó alap pénzét.