DNS-tesztekkel kell igazolniuk a bevándorlóknak, hogy az ő gyereküket vették el az amerikai hatóságok

Mert a bevándorlási ügynökök azokat az iratokat is elvették tőlük, amelyek igazolnák, hogy a gyerekük a gyerekük. Egy magáncég nagyot kaszálhat Trump kormányának embertelenségén.

2018. július 11. 8:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Állítólag kéretlenül tolta péniszét egy nő arcába Trump főbírójelöltje Az eset több, mint 30 éve történt, de most jött elő a történettel a nő, akivel az állítólagos eset történt.

Ez a 25 éves bombázó Donald Trump kisebbik lánya - Tiffany anyjától örökölte szépségét Tiffany Trump sokak szerint még nővérénél is szebb.
Vallomást tesz a nő, aki zaklatással vádolja Trump főbírójelöltjét Egy 1982-es házibuliban történtek miatt kerülhet veszélybe Brett Kavanaugh kinevezése Amerika egyik legfontosabb posztjára.
Trump igazságügyminiszter-helyettese az elnök leváltásán munkálkodott A New York Times közölte a sztorit Rosensteinről, aki állítólag megpróbálta maga mellé állítani a kormánytagokat. Ő tagadja mindezt.
Kim Dzsongun újra találkozna Trumppal Kim Dzsongun észak-koreai vezető azt szeretné, ha Mike Pompeo amerikai külügyminiszter ismét Phenjanban tárgyalna a nukleáris leszerelésről, és a kommunista vezető mielőbb újra találkozni szeretne...
Az USA azonnali tárgyalásokat ajánl Észak-Koreának Trump nagyon izgalmasnak tartja, hogy a két Korea közösen pályázik a 2032-es olimpiára.

Az egyetem mosdójában lőtte meg magát egy amerikai professzor, hogy Trump ellen tiltakozzon Egy diákja talált rá, a professzor ellen eljárás indult engedély nélküli fegyverviselés miatt.
Egy fekete nő azt hazudta, Trump miatt támadták meg Még mindig megy a hiszti Trump miatt, a libsik a mai napig nem tudtak beletörődni a vereségbe.
Szexuális zaklatással vádolja egy nő Trump konzervatív főbírójelöltjét Tinédzserkorukban Brett Kavanaugh egy házibuliban fogdosta, és megpróbálta levetkőztetni, állítja a nő.
Jöhet a Kínára kivetett amerikai védővámok újabb, 200 milliárd dolláros köre Fehérházi források szerint az utolsó finomítások zajlanak, mielőtt Trump hivatalosan is bejelenti a kereskedelmi háború komoly eszkalálódását.
Trump volt kampányfőnöke épp arra készül, hogy hátba szúrja az elnököt Paul Manafort egy éven át ellenállt, és nem adta ki Trumpot az ellene nyomozó ügyészeknek. Trump most viszont kezdhet izgulni.
Aki külföldiként beavatkozik az amerikai választásokba, az szankciókra számíthat Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke aláírta azt a törvényt, melynek értelmében szankciókat lehet kivetni azokra a külföldi országokra, vállalatokra és magánszemélyekre, akik beavatkoznak az USA v...