Idős nő kirablóit fogta el a rendőrség

Egy május rablás gyanúsítottjait fogták el a napokban.

2018. július 11. 8:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyakran szomjas? Akár cukorbeteg is lehet! Persze rengeteg más tünete is lehet a diabétesznek, és az sem mindegy, hogy 1-es vagy 2-es típusú a betegség. De az tény, hogy a diabétesz napjaink népbetegsége, és akinek nincs, annak is komoly figyelmet kell fordítania a megelőzésre. Fontos, hogy... ...
28 ország fiatal szakmunkásai versenyeznek az EuroSkills versenye A szerdán kezdődő szakmák Európa bajnokságán, a EuroSkills rendezvényen 28 országból 37 szakmában versenyeznek a fiatal szakmunkások Budapesten - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Napi horoszkóp - szeptember 25 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
'Ne engedjünk Brüsszel zsarolásának' Az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak. Ezt a bizottság elnöke, Hörcsik Richárd mondta. Hozzátette, hogy az unió intézményének végre a migráció megállításával kellene ...
Putyin szerint a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon közölte Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel, hogy a szíriai légvédelem megerősítéséről hozott orosz döntés elsősorban azt a célt szolgálja, hogy elhárítson a nemzetközi terrorizmus ellen harcoló orosz katonák életét veszélyeztető bármilyen fenyegetést - írta hétfőn kiadott tájékoztatójában a Kreml sajtóirodája.
Lehet, hogy Magyarország nem éri el 2020-ra az 50 százalékos hulladék-újrahasznosítást Tizennégy uniós tagállam, köztük Magyarország esetében fennáll annak veszélye, hogy nem fogja elérni a 2020-ra kitűzött 50 százalékos újrahasznosítási arányt a háztartási hulladékok terén - közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
Viharos széllel érkezett a hidegfront A hét közepétől javul az idő.
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.
Rákgyógyszerek, melyek itthon is elérhetőek: a betegeknek életmentő lehet ismerni őket A jövő rákgyógyszerei már mindenki számára elérhetőek, de sokan nem ismerik a lehetőségeket.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.