Termékbemutatók: bíróság elé állítanak hét embert, akik időseket és betegeket húztak le

Több mint 350 embert csaptak be termékbemutatókat szervező cég munkatársai a régi trükkel. Megvizsgálták, majd egy lesújtó "lelettel" sokkolták őket, így tudtak rájuk sózni mindenféle bóvlit. Volt, akit a házáig vagy a bankautomatáig kísérték, hogy minél hamarabb pénzt szerezzenek tőle.

2018. július 11. 11:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy CEU-s nem ultimátum
Politikai hulladéklerakó Újabb játékos jelent meg az ellenzéki térfélen, a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom. Összeadva az alapítók által megjárt és/vagy fölrobbantott pártok számát, olyan magas értéket kapunk, amivel kiérdemlik a pártszédelgő elnevezést.
Kölcsey Kör - A Lakiteleki Népfőiskola Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferencia-sorozata 54
Antiszemitizmussal vádolja Iohannist az elutasított miniszterjelölt Antiszemitizmussal vádolta Klaus Iohannis román államfőt Ilan Laufer szociáldemokrata (PSD) politikus kedden, miután az elnök nem volt hajlandó kinevezni őt a - bukaresti kormányban miniszterelnök-helyettesi ranggal társuló - regionális fejlesztési miniszteri posztra, a Viorica Dancila vezette k...
Ignatieff: Nem ultimátumot adtunk, de ami sok, az sok Interjút adott a The Globe and Mailnek Michael Ignatieff, a CEU rektora, aki arról beszélt, hogy nem jogállami keretek között nem tud működni az egyetem.
Lángolt egy asztalosműhely Zalaszabarban Az épületben több gázpalack is volt, amelyek felrobbantak.

Top hírek:
Miért lop valaki szarvast, és viszi haza az udvarába?
Kilenc órán át küzdöttek a lángokkal a nagyhegyesi gáztározónál A tűz okát még vizsgálják.
A rejtélyes, kétdimenziós ház titka Ferencvárosban
Beléptetőkapukat fognak szerelni a 4-es metró több állomására Ugyanakkor használni még nem lehet majd őket, az e-jegyrendszer bevezetése még csak távlati cél.
Gruevszki nemzeti politikus, ezért hagyta a Nyugat, hogy Soros megbuktassa A nyugati hatalmakat zavarta a macedón identitás építése, és a migránsok elleni védekezés - mondja egy Balkán-szakértő.
Kósa megmagyarázta, miért kell lezárni éjszakánként az aluljárókat A magyarázat egyik része a takarításhoz kapcsolódik.