Hová teregeted a gyerek ruháit? Ha allergiás, erre nagyon figyelj

Nem mindegy, hogyan csinálod: erre is oda kell figyelned szülőként.

2018. július 11. 16:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Az utca királyai - október 1., hétfő, 21.00 Ajánló - Szereplők: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Naomie Harris, Common, Terry Crews 
Halálkeringő (Teljes film) Egy lepusztult polgári lakásban vagyunk napjainkban, nem számít, hogy pontosan hol, de talán egy kelet-európai nagyvárosban. A nappali romokban. Az asztalon egy pohár whisky, néhány kokaincsík, és egy frissen olajozott kézifegyver társaságában halványrózsaszín cumisüveg árválkodik. A romok tetején Elza, a megtört rendőrnő roskad magába, akinek a lába alól végleg kicsúszott élete talaja.
Kállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik,  lemondta a hétvégi koncertjét Kórházba került az énekes édesanyja, Saunders mindenkit imádkozásra kér. Most a Bors hasábjain köszöni meg a sok fohászt.
Tragédia Hernádkakon Felesége megpróbálta visszatartani Istvánt Utolsó erejével még próbálta megakadályozni a 14 éves Tünde édesanyja, hogy részeg férje elvigye az autót, de hasztalanul kérlelte: István kocsiba pattant, és a halálba vitte a kedves és csinos lányt.
Mit titkolhat Anikó? - Kedd 19.50 Bandi hitetlenkedve hallgatja Fanni beszámolóját Böbe kalandjáról, közben Roland leül beszélgetni Alexszal a szándékairól. Deka visszatér Ausztriából szerelmével, és mindenki meglepetésére bejelentik az eljegyzésüket.
Liptai Claudia a kislányuk miatt kíméli Gesztesi Károlyt Sok mindent átéltek már együtt, ilyen helyzetben azonban még sosem voltak: most Liptai Claudia megmondhatja ország-világ előtt, mi a véleménye exéről, Gesztesi Károlyról.

Top hírek:
Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.
Szokatlan kéréssel állított be az idős férfi a menhelyre: megható története bejárta az internetet Egyszerű dologgal szeretett volna segíteni a menhelyi macskákon, de közben valami sokkal nagyobb dolgot tett.
Tudósok átültették egy csiga emlékeit: a kísérlet szerint sikerült Tudósok sikeresen kicserélték a két állat emlékeit, amint azt a kísérleti eredmény mutatta.
Rogán Cecília meghökkentő külsővel jelent meg a nagy nyilvánosság előtt Rogán Cecília furcsa frizurája sokaknak szemet szúrt.
Eldugott kis kávézó lett az Instagram sztárja: mindenki itt akar fotózkodni A különleges kávézó a finomságai mellett a kinézetével is meghódította az embereket.
A Balatonnál még nem ért véget a szezon: kár lenne pont a Gasztro Piknikeket kihagyni A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői 5 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton télen-nyáron menő.