Maszkos szatír mászkál Pécsen

A rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit.

2018. július 11. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A hétvégén Pécsen lesz a legjobb gamernek lenni Ha arra jártok, a hétvégén irány az EXPO Center, ahova egy napra beköltözik a PlayIT!

PlayIT Pécs - gyere társasozni és játszani a Fun with Geeks és a GameStar közös standjára! Több mint tíz különböző társasjáték, és persze videojátékok is várnak titeket a rendezvény legjobb standján!
Díjkiosztó gálával ért véget a Seven Hills nemzetközi filmfesztivál Pécsen Az első SHIFF díszvendége a Bahreini Királyság volt.
Kidobták a piacról lángosdobálásért, karalábédobálással válaszolt Garazdálkodott egy 21 éves férfi Pécsen.
Seven Hills International Film Festival gets under way in Pecs The Seven Hills International Film Festival (SHIFF) got under way with the opening gala in Pecs, in southern Hungary, on Monday.

350 millió forintból újítottak fel utakat Pécsen Hétfőn adják át a Mohácsi út és az Üszögi út között húzódó, mintegy 700 méter hosszúságú felújított útszakaszt.
Hűtlen kezelés miatt nyomoznak Pécs 7,5 milliárdos adósságának ügyében A várost kilenc éve vezető Páva Zsolt szerint a csőd az előző, szocialista irányításnak köszönhető.
Tört-zúzott és megütötte a buszvezetőt egy férfi Pécsen Az egész onnan indult, hogy nem akart leszállni a végállomáson.
Halálos autóbaleset Pécs határában Frontálisan ütközött két kocsi, az egyiket vezető nő belehalt sérüléseibe.
Ritkítják a buszjáratokat Pécsen 300 millió forintot spórolva tizedével csökkentenék a buszok által megtett kilométerszámot.
Buszsofőrre támadt egy utas Pécsen Le is köpte, és folyamatosan ordibált vele.