Medve támadt horgászra Szlovákiában

Kiharapott egy darabot a combjából.

2018. július 11. 19:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megfelelt a jogállamisági vizsgán Pozsony Az uniós törvényhozás Állampolgári jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága egy oknyomozó újságíró meggyilkolása miatt döntött úgy, hogy vizsgálatot indít Szlovákiában.

Kell-e félni Orbántól Szlovákiában? Meglepő, de Világi Oszkár szlovák üzletember és Orbán Viktor barátja szerint a választ egyértelműen nem.
Szabadságot kellett kivennie a kapusnak, hogy védhessen a válogatottban Kész csoda, hogy az amatőrökből és futsalosokból álló dán csapat csak 3-0-ra kapott ki Szlovákiában.
70 éve nem volt olyan futballtörténelmi pillanat, mint szerdán Szlovákiában A dán futballválogatott 23 olyan játékossal utazott el barátságos meccsre, akik még sosem voltak válogatottak.

Szlovákiában sem akar volán mögé ülni Rezesova Nyolc évre tiltották el a vezetéstől, de a rendelkezés csak Magyarországra vonatkozik. Ennek ellenére Szlovákiában sem akar többet vezetni a kassai milliomosnő.
Bugár Béla: saját hűbéreseit támogatja a magyar kormány a határon túli gazdaságfejlesztésben Senki sem tudja, hogy hová folynak el azok a fejlesztési pénzek, amelyeket az Orbán-kormány saját hűbéreseinek osztogat Szlovákiában - mondta a Híd-Most elnöke a Népszavának adott interjúban.
Curtis: Majka nem a barátom Színpadon üzent egykori zenésztársának, Majkának Széki Attila, azaz Curtis. A rapper Szlovákiában lépett fel először azok után, hogy bombaként robbant a hír: drogproblémái miatt Majka és a zenekar meg...
Szlovákiában is legális lesz a pálinkafőzés saját gyümölcsből Szlovákiában is legális lesz a pálinkafőzés a saját termesztésű gyümölcsből. A magyar-szlovák Most-Híd párt javaslatát szerdán hagyta jóvá a koalíciós szlovák kormány - jelentette a TASR szlovák közsz...
Szlovákiában is legális lesz a pálinkafőzés A saját termesztésű gyümölcsből engedélyezik a pálinkafőzést.