Medve támadt horgászra Szlovákiában

Kiharapott egy darabot a combjából.

2018. július 11. 19:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Heves esőzések okoznak árvizet Szlovákiában, Lengyelországban Áradással küzdenek mindkét országban.

Óriási feszültség szakadt ki Micheliszből a szlovák WTCR-hétvégén A túraautó-világkupa magyar sztárjának, Michelisz Norbertnek finoman szólva nem indult optimálisan a hétvégéje Szlovákiában. Aztán csak sikerült felülkerekedni a problémákon, kicsit dühből is.
Kiraboltak egy OTP-fiókot Szlovákiában Kirabolták az OTP bankfiókját Királyhelmecen - írja az ÚjSzó. Hétfő délelőtt egy férfi kirabolta az OTP helyi fiókját, szemtanúk elmondása szerint az elkövetőn maszk és fehér ruha volt, és a beszámoló...
Újabb magyar autósiker Szlovákiában: Kiss Norbert győzött a kamion-Eb-n Egy nap kétszer szólt a magyar himnusz és a Norbi-Norbi Dunaszerdahelyen.
WTCR: Káprázatos magyar siker, Nagy Norbert második lett Szlovákiában A Zengő Motorsport versenyzőjét csak Gabriele Tarquini tudta megelőzni.
A Bors utánajárt - Rettegnünk kell a kanyarótól? Romániában és Szlovákiában is megállíthatatlanul terjed a kanyaró. Itthon kötelező a gyerekeket beoltani a vírus ellen, de sokat ronthatnak az oltásellenes mozgalmak tudatlan tanácsai.

Hétvégére rendben lesz Michelisz csuklója Félő volt, hogy a WTCR pilótája a portugáliai balesetét követően Szlovákiában is sérülten lesz kénytelen rajthoz állni, ám blogbejegyzéséből kiderült, biztatóan gyógyul a hyundaios jobb keze.
Szlovákiában még kedvezőbb helyzetben Micheliszék A Volkswagen lesz a legnehezebb WTCR-kocsi, mögöttük hárman is azonos súlyon.
Egy fiú felvette a telefonjával, ahogy egy helikopter lezuhan Szlovákiában történt a tragédia.
Lezuhant egy helikopter Szlovákiában Lezuhant egy könnyű helikopter a szlovákiai Nagysáros közelében szombat este, a balesetben életét vesztette a gép pilótája, egy helyi üzletember, aki több száz embert foglalkoztat a térségben - közölt...
Soros helyi katonái Szlovákiában is nyíltan beszálltak a kampányba Robert Fico: Nagyon rossz lenne, ha az országot külföldi pénzemberek irányítanák.
A bocsával együtt gázoltak el egy medvét Szlovákiában Kitévedtek az útra.