Újabb ügy került elő a Jobbik pénzügyeivel kapcsolatban

Kiderült, hogy a párt nem 20, hanem legalább 100 millió forintnyi adományból kampányolt.

2018. július 11. 20:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Jobbik a teljes lakáspiacon ötszázalékos áfakulcs bevezetését javasolja A Jobbik felszólította a kormányt az újépítésű lakások kedvezményes áfakulcsának vizsgálatára.

Elemző: kevéssé valószínű a Jobbik pénzügyi okból való megszűnése A Jobbik működését a közeljövőben "erősen" befolyásolhatja, hogy egy gazdasági vállalkozó, Simicska Lajos is kihátrált a párt mögül.
Megszűnhet a Jobbik Csődbe mehet, ezáltal pedig megszűnhet a párt írta az index.hu.
Jobbik: Sikerült csőbe húzni a kormányoldalt a kamuszobor felújításának ötletével A Jobbik szerint sikerült bebizonyítaniuk, hogy a kormánypárti képviselők nem olvassák el az ellenzéki javaslatokat.
A Jobbik beismerte bűnét Piaci ár alatt biztosított plakáthelyeket Simicska Lajos a Jobbiknak. Ezt Sneider Tamás mondta egy televíziós műsorban. A Jobbik közleményében ezt tagadta, szerintük az elnök nem állított ilyet. Az Ál...
Beismerte tiltott pártfinanszírozását a Jobbik elnöke Az Állami Számvevőszék szerint beismerte a pártelnök a tiltott pártfinanszírozást.

Meg vannak számlálva a Jobbik napjai Meg vannak számlálva a Jobbik napjai - a párt a csőd felé rohan. Nem elég, hogy tiltott pártfinanszírozás miatt 330 millióra büntették a pártot, most a hasonló összegű állami támogatásukat sem kapják ...
Radnai nem érzi felelősnek magát a Jobbik választási eredményéért A párt volt kommunikációs igazgatója szerint Toroczkai László miatt vesztett sok szavazatot a Jobbik.
Így édesítik meg a pártok június utolsó hétvégéjét Menetrendszerű pártközlemények: a Jobbik kamujelöltektől tart, az MSZP európai Magyarországot akar, az LMP szerint nem javul a nők helyzete.
Áfahiány a Jobbiknál? Újabb vizsgálatot indíthatnak a Jobbik ellen. Az egyik hetilap információi szerint a kampányban kötött plakátszerződések nem valós értéken szerepelhetnek, így az adóhivatal vizsgálatot indíthat áfahiá...
A Jobbik kettéválása olyan, mint amikor az egysejtű osztódik A Jobbik, amit most mutat magából, az még egy elkötelezett Jobbik szavazót is meg kell, hogy zavarjon. A választás óta teljes a káosz a pártban.
Az ellenzék Brüsszel mellé állt Több ellenzéki párt is kiállt a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés mellett. A Jobbik több pontban egyetértett a hazánkat bíráló írással, a Demokratikus Koalíció és az MSZP pedig az elkészítéséb...