Gyakorlatilag hülyére keresi magát a liberális belga fogtündér

Jól jövedelmező mellékállásokkal egészíti ki amúgy is irigylésre méltó európai parlamenti fizetését Guy Verhofstadt.

2018. július 11. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Verhofstadt: Orbán az adófizetők pénzén hazudik Mint korábban megírtuk, a kormány videóban reagált arra, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége (Soros György, Guy Verhofstadt és Judith

Friss hírek
Bezöldülhet az Alkotmánybíróságon megfeneklett kúttörvény Olyan javaslattal állt elő a legszárazabb térség képviselője, hogy szerinte mindenki hátradőlhet. Ehhez persze kell a szakma jóváhagyása is. Az év végéig tető alá kell hozni a sok vitát kiváltó törvény megfelelően módosított verzióját.
Amerikai haditechnikát vásárolhat Tajvan Korszerű vadászrepülők is részei a csomagnak.
Washington is súlyosan elítéli a rohingják elleni tömeggyilkosságokat Mintegy 700 ezer rohingja menekült Bangladesbe a kegyetlenkedések ellen, Amerika szankciókat vezetett be az ezért felelőssé tett katonai vezetők ellen.
Itt az új előírás: ezeknek a kazánoknak vége, méregdrága a kötelező csere Ötszázezer háztartást érint az új szabályozás....
Egyre több a feketén foglalkoztatott az építőiparban A kereskedelemben dolgozók tíz százaléka nincs bejelentve.
Ilyen a 21 napos cukordiéta A modern embert érintő betegségek jelentős része a túlzott cukorfogyasztáshoz köthető. Néhány tanácsot betartva csökkenthető a bevitel: így lehet 21 nap alatt megszüntetni az édes ízek iránti sóvárgást. ...

Guy Verhofstadt megint orbánozott Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap
Amerikai beavatkozást követel Orbán ellen egy vezető uniós politikus Guy Verhofstadt szerint politikai és pénzügyi eszközökkel is meg kell büntetni a magyar kormányt.

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.
Rákgyógyszerek, melyek itthon is elérhetőek: a betegeknek életmentő lehet ismerni őket A jövő rákgyógyszerei már mindenki számára elérhetőek, de sokan nem ismerik a lehetőségeket.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.
Itt a kormányzati propagandagenerátor: írjon be egy nevet, és máris kész a lejárató (kamu)cikk Pár kattintással állíthatók elő hangzatos, mégis teljes valótlanságot tartalmazó "cikkek" a kormánymédia gyakori módszerét kigúnyoló eszközzel, amelyet a 444 készített el.