Gyakorlatilag hülyére keresi magát a liberális belga fogtündér

Jól jövedelmező mellékállásokkal egészíti ki amúgy is irigylésre méltó európai parlamenti fizetését Guy Verhofstadt.

2018. július 11. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Guy Verhofstadt esete megmutatja, hogy hogyan húz el a valóság a liberálisok mellett Ismét kiderült, hogy a függetlenségére és objektivitására oly kínosan ügyelő HVG-be bárki írhat, aki liberálisnak vagy baloldalinak tartja magát, mivel az írását biztosan leközlik. Így tett tehát a Ma...

Friss hírek
Bezárják az Akropoliszt, akkora a hőség Görögországban Az enyhülés a hét közepén jöhet, amikor csak 36 Celsius fok lesz 41 helyett.
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.
Előkerült egy táncoló pávapókfaj
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.
Vizsgálják Hamilton győzelmet érő manőverét, odalehet a futamgyőzelem Behívták a stewardok a Német GP-győztes angolt.

Verhofstadt rémkirály újabb fenekedése Guy Verhofstadt bíróság elé citálná az állam és kormányfők tanácsát "döntéshozatal elmulasztása" miatt. Nem bátorság ez, de még nem is vakmerőség. Valójában liberális köntösbe bújtatott ócska ...

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.