Gulyás Gergely elrontotta Orbán facebookos játékát

Nem korrupció, és nem is migráció lesz kiolvasható a naponta megjelenő betűkből. Vakáció lesz az, mint amit az iskolai táblákra is felírnak a nyári szünetre készülő gyerkőcök.

2018. július 11. 21:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Komparatív előny Orbán Viktor minden mondatával és tettével tévedhetetlenül rátapint a liberálisok és a velük szövetkezett baloldal érzékeny pontjaira.

Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
FT: A Fidesz kultúrharca elért Nyugatra A Magyar Idők hasábjain meghirdetett és később Orbán Viktor miniszterelnök által is megerősített kultúrharcról ír a Financial Times
Az európai SZDSZ Orbán Viktor bűne, hogy megmutatta a többségnek, hogyan kell az érdekeiket politikailag érvényesíteni.
'Semmi szükségünk a Frontexre' A Frontex soha sem védett meg egy méternyi határt sem, míg Magyarország több száz kilométert. Erről beszélt Orbán Viktor Salzburgban. A miniszterelnök azt mondta: az Európai Bizottság javaslatával sze...
Orbán Viktort támogatja Nicolas Sarkozy pártja A francia konzervatív párt elnöke egyetért Orbánnal a migránskérdésben és szerinte Macron tökéletesen elszigetelődött.

Orbán Viktor Oroszországban: a miniszterelnök videóban számolt be az útról Magyarország és Oroszország kapcsolatát méltatja a videóban.
KDNP-s turbókommentelő lett az Index mögött álló cég egyik tulajdonosa Vicces ahogy minden ellenzeki lap ezt a rettegest tolja kommentelte Orbán megválasztása előtt a KDNP-s Oltyán József, majd odakerült az Index mellé.
Telegraph: Orbán közölte Macronnal, hogy kettejük háborúján dől el Európa jövője, de ő fog győzni A brit lap szerint a magyar miniszterelnök a júniusi úniós csúcson személyesen hívta ki a francia államfőt.
Tömeglökdösődésbe torkollott Orbán két kedvenc csapatának felcsúti házirangadója A tökutolsó Puskás Akadémia legyőzte az Európában villogó Videotont.
Kitört a sivalkodás Nagy-Britanniában, mert a brit konzervatívok Magyarország mellé álltak Theresa May brit miniszterelnök azt kérte pártja Európai Parlamenti (EP) képviselőitől, hogy ne álljanak ki nyíltan Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett. A kérés azért érkezett a képviselőkhöz, ...
What is Orbán's secret? Orbán's regime stupefies the masses, ignores one third of society, builds a clientele and yet seems undefeatable. What is the deal?