Gulyás Gergely elrontotta Orbán facebookos játékát

Nem korrupció, és nem is migráció lesz kiolvasható a naponta megjelenő betűkből. Vakáció lesz az, mint amit az iskolai táblákra is felírnak a nyári szünetre készülő gyerkőcök.

2018. július 11. 21:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Humánus leépítést említett a közszférában Gulyás Gergely miniszter Az is kiderült, mit jelentenek Orbán Facebook-üzenetei.

Két olyan politikus is van, aki hétfőn még Erdogan beiktatásán járt, kedden pedig már a vébé elődöntőjén: Orbán és a gaboni elnök A sok közös hobbi miatt váratlan bromance lehet kibontakozóban Ali Bongo Ondimba és a magyar miniszterelnök között.
Orbán Viktor is részt vett Erdogan beiktatásán képgaléria A magyar miniszterelnök mellett a ceremóniára a külföldi politikusokon kívül több ezer meghívott érkezett Törökország minden részéből.
Ausztriában Orbán Viktor a mérce Szigorú menedékkérelmi rendszerre dolgozott ki javaslatot egy osztrák munkacsoport, a zöldek azonnal sivalkodásba kezdtek.
Németh Szilárd atombomba-nyilatkozatot dobott az Orbán-Simicska háborúra
Orbán Viktort dicséri a liberális sajtó Még a liberális sajtóban is Orbán Viktort dicsérték a Merkellel való találkozóját követően

Merkel politikáját már a kényszerűség irányítja Az Angela Merkel és Orbán Viktor csütörtöki találkozója utáni sajtótájékoztatón leginkább a migrációs kérdések érdekelték az újságírókat. A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott: egy jogi természetű v...
Orbán és Polt mellett mostantól Szijjártó Pétert is a TEK védi A TEK az új feladat mellé plusz forrást is kapott: az idei évre 504 millió, a jövő évre pedig 641 millió forintot.
Kifütyülné Orbán Viktort? A szabadságát kockáztathatja A Társaság a Szabadságjogokért szerint a gyülekezési törvény módosításával az ellentüntetéseket is korlátozná a kormány. Egy éves szabadságvesztést kockáztat, aki egy gyűlést súlyosan megzavar.
Orbán Balázs: A 21. század a mi oldalunkon áll A diaszpóra tagjai részesei lehetnek a nagy magyar közösségnek a technikai fejlődésnek köszönhetően.
Leváltották a budapesti francia nagykövetet, aki kiállt az Orbán-kormány mellett Emmanuel Macron gyorsan lépett.
Orbán Viktort támogató véleménye miatt bajba kerülhet a francia nagykövet Éric Fournier szerint Magyarország a modern politikai világ Real Madridja, mivel Orbán Viktor zsinórban háromszor nyert választást, akárcsak a spanyol csapat a BL-ben.