Egyszerű és hatékony megoldást nyújt a jogi határzár

Bakondi György szerint a magyar határon épített határkerítés felfogta és el is terelte a migrációt.

2018. július 11. 22:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bakondi György: időnként furcsa döntéseket hoz az Európai Bíróság A magyar bíróság dönt majd arról, hogy hány évre utasítják ki a szexuális erőszakot elkövető afgán férfit Magyarországról mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

Az új Frontex-javaslattal a nemzetállamoknak le kellene mondaniuk a határbiztonságról A mostani Frontex-elgondolás szerint tízezresre kell bővíteni a határ- és parti őrséget. Bakondi György szerint, az EU külső határainak őrzéséhez ez sem elég.
Migrációs politikájával való szakításra kényszerítenék hazánkat Bakondi György szerint azt akarják, hogy fogadjuk el a brüsszeli elképzeléseket, engedjük be az érkezőket, bontsuk le a kerítést és fogadjuk be a kvóták szerint idehelyezendő embereket.
Bakondi György: több mint tízezer migráns van a balkáni útvonalon Kiszámíthatatlan, hogy a szír háború alakulásának függvényében, milyen további nyomás éri a magyar határt mondta a belbiztonsági főtanácsadó.
Bakondi: felháborító a vasárnapi szexuális kényszerítés Felháborítónak nevezte a kormány nevében Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a vasárnap hajnalban Budapest belvárosában egy afgán menekült által elkövetett szexuális kénys...

Indokolt a bevándorlási válsághelyzet meghosszabbítása Azért nem özönlenek Magyarországon keresztül a migránsok, mert működik a határvédelem - mondta Bakondi György.
Bakondi György: A tőzsdemilliárdos civiljei mindent megtesznek, hogy Brüsszel megbüntesse Magyarországot Meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet az ország területén. Eközben Olaszországban Matteo Salvini vállalta, hogy fellép a nyílt vízen érkező migránsok ellen.
Bakondi György: Orbán Viktor támogatja a cseh kormányfő migrációs javaslatát Európában ma a törésvonal a migrációt támogatók és az azt ellenzők, a lakosság biztonságát szem előtt tartó politikai erők között húzódik.
Bakondi György: Az EU-nak meg kell védenie a határait A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint elsődleges, hogy az Európai Unió (EU) képes legyen külső határai őrzésére, az illegálisan a kontinensre érkezőket pedig vissza kell szállítani. ...
Az EU-nak képesnek kell lennie külső határai őrzésére Bakondi György, a kormányfő belbiztonsági tanácsadója a köztévében beszélt arról, hogy mi lenne az Európai Unió (EU) feladata az illegális bevándorlás kezelésében.