Egyszerű és hatékony megoldást nyújt a jogi határzár

Bakondi György szerint a magyar határon épített határkerítés felfogta és el is terelte a migrációt.

2018. július 11. 22:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nincs más mód, mint kilépni az ENSZ-paktumból Bakondi György szerint az ENSZ-paktum legnagyobb veszélye, hogy az üzenet meghívást jelent a migránsoknak.

Bakondi György: a külső határok védelme őrzi Schengen vívmányait A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint megálljt kell parancsolni az ellenőrizetlen tömeges beáramlásnak.
Bakondi György: a beáramlás nem fékeződik, csak az útvonalak és az érkezők összetétele változik Az új balkáni útvonal, valamint a spanyol útirányon érkezők számának növekedése azt jelzi, hogy a beáramlás nem állt meg mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

Bakondi György: Romlott a biztonság a bevándorláspárti országokban A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója szerint a vita most azon folyik, mit kezdjen Európa a menekültügyi eljárásokon átesett, visszatoloncolásra váró esetekkel.
Vitathatatlan az összefüggés a terrorizmus és a migráció között Bakondi György több tárgyalást is folytatott a kétnapos terrorellenes ENSZ-tanácskozáson.
Bakondi György: Magyarországon elsődleges fontosságú a lakosság védelme A világszervezet terrorizmusellenes kétnapos konferenciáján mintegy 120 ország vezető politikusai, köztük a különböző országok terrorellenes intézményeinek és hivatalainak vezetői vettek részt.
Bakondi György: Új balkáni útvonalak nyíltak a migrációban Több vonalon is élénkült a mozgás.