Katonai kérdésekben teljes az egyetértés a NATO-csúcson

Macedónia meghívást kapott a NATO-ba.

2018. július 12. 9:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nemzetközi hadgyakorlat kezdődött Lengyelországban Tíz NATO-tagország 17,5 ezer katonájának részvételével hadgyakorlat kezdődött szerdán Lengyelországban, a  három balti államban és a Balti-tengeren

Afganisztánba látogatott a NATO főfitkára Jens Stoltenberg NATO-főtitkár megbékélésre szólította fel a tálib felkelőket.
Kiparodizálta Juncker "isiászát" a Bagi-Nacsa páros is A paródia alapjául az EB elnökének az idén júliusi NATO-csúcson előadott "különszáma" szolgálhatott.
Csehország nem vonja ki katonáit az afganisztáni NATO-misszióból Egy prágai biztonságpolitikai konferencián Andrej Babis cseh kormányfő leszögezte, hogy Csehország folytatni fogja a terrorizmus elleni harcot, és szövetségeseit nem hagyja cserben.
Hadgyakorlatokról és az INF-szerződésről egyeztetett a NATO-Oroszország Tanács A NATO abban reménykedik, hogy Washington végül mégsem fog kivonulni az INF-szerződésből.
A NATO-főtitkár felszólította Oroszországot Az INF-szerződés betartása miatt figyelmeztet a főtitkár.

A NATO is megmutatja Oroszországnak, mit tudnak a katonái Ötvenezer katona, 250 repülőgép és helikopter, 65 hadihajó: a Trident Juncture 2018 hadgyakorlat, Norvégiát védi meg egy fiktív agresszortól.
Monstre hadgyakorlattal válaszol a NATO A NATO gyakorlatára orosz megfigyelőket is beengedtek, miután Moszkva több alkalommal agresszívnak bélyegezte a csapatmozgást.
Provokációra készülhetnek a migránsok A bosnyákhorvát határon feltorlódott migránsok célja a hatósági fellépés kiprovokálása mondta Horváth József a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! adásában. A műsorban az orosz és a NATO-hadgyako...
Stoltenberg: az USA eleget tesz a nukleáris eszközök felszámolásáról szóló egyezménynek Az Egyesült Államok teljes mértékben eleget tesz a szárazföldi állomásoztatású közepes és rövid hatótávolságú nukleáris eszközök (INF) felszámolásáról szóló egyezményben foglaltaknak, de az nem lehet ...
Orbán primitívnek bélyegezte azt, amire a magyar honvédség készül Zavart érezni az erőben. Orbán Viktor határozottan elmondta táborának: Ukrajna orosz meggyengítésétől nem kell félnetek. A honvédelmi tárca viszont úgy érzi, a NATO keretein belül jó lesz részt venni...
Egy amerikai dandártábornok is megsebesült a tálib terrortámadásban A múlt csütörtöki kandahári támadásban megsebesült két amerikai egyike Jeffrey Smiley dandártábornok közölte hétfőn a NATO vezette Eltökélt Támogatás misszió szóvivője.