Rengeteg parlagfűpollen lesz idén

Két és fél millióan allergiásak rá.

2018. augusztus 6. 10:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Puzsér messze nem tökéletes.De
Időben kimentették az állatokat az égő istállóból A tűzben senki nem sérült meg.
Gyalogost gázolt a vonat Sopronban Az elütött ember megsérült.
A Szovjetunióhoz hasonlította az Európai Bizottságot Gulyás Gergely 1956-ra emlékezve Gulyás elmondott egy régi viccet, majd hirtelen rátért arra, hogy Nyugat-Európában semmibe veszik a választói akaratot.
Németh Szilárd: Demeter Mártának nem ez volt az első hasonló esete Demeter Márta és pártja, az LMP nem először okoz nemzetbiztonsági kockázatot, az országgyűlési képviselő feltette a jól ismert lemezt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtök este a Magyarország élőben című műsorban
Kiderült, hány fát kell kivágni a Gellért-hegyen az új sikló miatt A beruházó cég ügyvezető igazgatója szerint éppen környezetvédelmi szempontból fontos a beruházás, a BKK viszont azt közölte, hogy ők aktívan nem vesznek részt a beruházásban.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Bajnai megszólalt: Lassan ölő daganat fenyegeti az országot A volt kormányfő szerint szegényedik az ország, és Orbán rendszere a legnehezebben helyrehozható kárt a lelkekben okozza.
Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz Rekordalacsony, de nem most fog kiszáradni a Duna. Annak ellenére sem, hogy a a következő napokban sem várható javulás.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Négyszázmillió forintos bölcsőde- és óvodafelújítás indult Szigetváron Bővítik a férőhelyek számát.
Stróman rokon helyett elegáns, angol módszerrel is megoldható a vagyonvédelem A hazai vállalkozói kultúra zöme akkor sem veszi komolyan a kockázatokat, ha már komoly vagyont halmozott fel. Pedig egy élet munkája is kárba veszhet, ha az örökös éretlen, rosszindulatú vagy alkalmatlan rá, hogy átvegyen egy cégbirodalmat.