Temesvár római katolikus püspökévé szentelték Pál József Csabát

A püspökké szentelési ünnepségen részt vett Semjén Zsolt is.

2018. augusztus 6. 12:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Szentszék elismeri Magyarország biztonsághoz való jogát A migrációról és a pápalátogatás lehetőségéről tárgyalt Semjén Zsolt a Vatikánban.

Megújult a veszprémi érseki palota Megújult a veszprémi érseki palota, az épület csütörtöki átadó rendezvényét Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes olyan ünnepnek nevezte, amely "történelmünk piciny szeletének megújulását példázza".
Átadták a megújult veszprémi érseki palotát A palota tegnapi átadó rendezvényét Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes olyan ünnepnek nevezte, amely történelmünk egy kis szeletének megújulását példázza.
Egy teljes népet megsértett Semjén Zsolt Bocsánatkérést vár a számi elnök Semjén Zsolttól, amiért a KDNP-s politikus a magyar parlamentben arról beszélt, öt hótrészeg számival kellett eltöltenie az éjszakákat a svédországi vadászata alatt. ...

Össznemzeti paradigma Exkluzív interjú Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettessel, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökével.
A svédek nincsenek meggyőződve arról, hogy Semjén Zsolt vadászata törvényes volt A miniszterelnök-helyettes korábban azt állította, hogy a helyi hatóságok mindent rendben találtak. Most kiderült, hogy mégsem.
Semjén Zsolt: Én soha senkinek nem intéztem semmit Nem én helikoptereztem, hanem az adott szarvas mondta ki a Parlamentben a miniszterelnök-helyettes.
A magyarságnak minden nemzetrészre szüksége van Minden, ami a magyar megmaradás érdekében magyar kérés, az evidencia az EU-ban – jelentette ki Semjén Zsolt Beregszászon.