Temesvár római katolikus püspökévé szentelték Pál József Csabát

A püspökké szentelési ünnepségen részt vett Semjén Zsolt is.

2018. augusztus 6. 12:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Temesvári püspökké szentelték Pál József Csabát

Püspökké szentelték Pál József Csabát Temesváron Püspökké szentelésére és beiktatására augusztus 6-án került sor a temesvári székesegyházban.
Semjén Zsolt: Senki nem akar genderológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell A tudós miniszterelnök-helyettes kijelentette: nem tudomány, hanem ideológia.
Két miniszter fizetését ötmillió forintra emelték A legkisebb emelést Semjén Zsolt kapta.

Semjén Zsolt: Nem rajtunk fog múlni a tel-avivi nagykövetség áthelyezése Jeruzsálembe A miniszterelnök-helyettes számára nyilvánvaló, hogy Jeruzsálem Izrael fővárosa, de szerinte most még nincs napirenden az ügy.
Az erdélyi autonómiaígéretre emlékeztették a románságot Semjén Zsolt az erdélyi magyaroknak és szászoknak 1918-ban tett autonómiaígéretére emlékeztette a Nagy-Románia megalakulásának centenáriumát ünneplő románságot pénteken Tusnádfürdőn.
Tusnádfürdő: a külhoni magyarság megmaradásának záloga az erős anyaország A magyar nemzet egységéről beszélt többek között Semjén Zsolt csütörtökön.
Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben Magyarország kiemelten támogatja a közel-keleti keresztény egyházakat és közösségeket, és erre a támogatásra a jövőben is számíthatnak.
Még nagyobb adókedvezménnyel csábítanák Magyarországra a filmeseket 25-ről 30 százalékra növelnék az adó-visszatérítés, azaz a közvetett filmszakmai támogatás mértékét annak érdekében, hogy még több külföldi filmes produkció válassza forgatási helyszínéül Magyarorszá...