Temesvár római katolikus püspökévé szentelték Pál József Csabát

A püspökké szentelési ünnepségen részt vett Semjén Zsolt is.

2018. augusztus 6. 12:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A pillanat, amikor Orbán egyetlen szemvillantására Semjén Zsolt és Németh Szilárd azonnal ugrik, hogy megvédjék a főnököt Élőerős védelem.

A kormány újabb rendezvényálma: csak logóra és ajándéktárgyakra elmegy majd egymilliárd Magyarország újra vadászati nagyhatalom lehet ezzel a felkiáltással harangozta be három és fél éve Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hogy fél évszázaddal az 1971-es nagyszabású budapesti rendez...
Semjén: komoly tétje van a jövő évi EP-választásnak Európa és Magyarország jövője szempontjából komoly tétje van a jövő évi európai parlamenti (EP-) választásnak – hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt...
Semjén Zsolt: komoly tétje van a jövő évi EP-választásnak Európa és Magyarország jövője szempontjából komoly tétje van a jövő évi európai parlamenti választásnak mondta a miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke.
Mégsem teljesen lehetetleníti el a nemzeti ünnepeken a demonstrálást a Fidesz Semjén Zsolt kereszténydiktatórikus javaslatát végül finomították, de maradt benne keménység.
Korunk figyelemre méltó és eredeti gondolkodója, Semjén Zsolt könyvet írt Megjelent új könyvem, a Földön és égen. Ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a mai magyar kereszténydemokrácia iránt írja Semjén.

Kis magyar kereszténydemokrácia Semjén Zsolt: Földön és égen, Barankovics Alapítvány, 2018, 100 oldal
Ott tart már a magyar foci, hogy a parlament a játékosok évi 500 milliós fizetésére készül rábólintani Semjén Zsolt adta be a javaslatot.
Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet Kifejezésre juttatták Kijev határozott tiltakozását Orbán Viktor és Semjén Zsolt legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt.
Pozitívan fogadták a szavazati jog kiterjesztését A kárpátaljai helyzet áttekintése és az európai parlamenti választáson való részvétel lehetőségének megteremtése szerepel a Magyar Diaszpóra Tanács VIII. plenáris ülésén - mondta Semjén Zsolt nemzet...
Százhúsz éves fennállását ünnepli a magyarországi metodista misszió Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott, a kormány egyházpolitikájának fundamentuma, hogy ami jó az egyháznak, az jó az országnak és fordítva.
Lángra kell lobbantani a magyar identitás parazsát Az aktuális nemzetpolitikai kérdések, köztük a kárpátaljai helyzet szerepel a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) pénteki ülésének napirendjén - mondta Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszte...