Balaton körüli temetőket rabolt ki két férfi

A Balaton környékén több temetőbe is betört a két elkövető, mécses- és virágtartókat, illetve egyéb dísztárgyakat loptak el.

2018. augusztus 8. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ők lépnel fel a 2019-es Balaton Soundon Mások mellett Marshmello, Armin van Buuren, Dj Snake, Future és Paul Kalkbrenner is fellép a jövő évi zamárdi Balaton Soundon 2019. július 3-7. között - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Mesébe illő képeken a Balaton-felvidék tanúhegyei: télen-nyáron káprázatosan szépek A Balaton-felvidék tanúhegyeiről mindig gyönyörű képek készülnek, melyek bizonyítják, hogy egész évben megéri ellátogatni a környékre.
Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei A kiválasztott OTP Business nagykövetek között van mások mellett a Balaton téli népszerűsítésén dolgozó cégcsoport, beszállítóit percek alatt kifizető fordítócég vagy elektromos kerékpárokat árusító v...
20 ezret spórolhatsz, ha már most megveszed a Balaton Sound-bérletet Mutatjuk, kik lépnek fel idén....
Megújul a tihanyi apátság és környezete Megújul a tihanyi apátság és környezete 2020 őszére. A Balaton parti települést mintegy 1,9 milliárd forint uniós forrásból fejlesztik.
A kormány és Gulyás Gergely mondja majd meg, mit lehet a Balaton partján Nyugodtan körbe lehet építeni a Balatont a friss Balaton-törvény tervezet szerint. Csak kormányrendelet kell hozzá.

Csajok, pasik, Balaton - hétköznap 22.40 Ajánló - Csajok, pasik, Balaton - hétköznap esténként 22.40-kor a Zenebutikon!
Hat évet kaptak az erőszakoskodó fiúk Hat év fegyházbüntetést kapott az a három fiú, akik egy 16 éves lánnyal erőszakoskodtak Keszthelyen. Mindez két éve történt, a lány egy fiúval volt a Balaton-parton, amikor a háromtagú társaság odalép...
Összeroppanhat a turistaözön alatt a Balaton és a bulinegyed A túlzott turistaáradat még nem jellemző Magyarországra, de a jelek szerint néhány kedvelt célponton hamarosan idáig fajul a helyzet. A KPMG szerint ezért tervet kell kidolgozni a jelenség kezelésére....
Luxusszállodát és villaparkot építenek egy Balaton-parti kemping helyére Ugyanaz az offshore-hátterű cég intézi az üzletet, amelyik a balatonakali kemping megszerzésébe besegített Mészáros Lőrincéknek.
Így készülnek a legszebb fabútorok Az Origo stábja bemehetett a Balaton Bútor gyárába, ahol a legmodernebb technikát ötvözik a hagyományokkal.
Ezért vetette le a mellét a magyar modell A Miss Balaton szépségverseny egyik középdöntőse daganatos betegséggel küzdött, ami miatt nehéz döntést kellett meghoznia.