Balaton körüli temetőket rabolt ki két férfi

A Balaton környékén több temetőbe is betört a két elkövető, mécses- és virágtartókat, illetve egyéb dísztárgyakat loptak el.

2018. augusztus 8. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Balaton Soundra ígért jegyeket egy csaló A pénzt elkérte, de se jegyet, se szállást nem tudott biztosítani.

Csajok, pasik, Balaton - hétköznap 22.40 Ajánló - Csajok, pasik, Balaton: hétköznap esténként 22.40-kor a Zenebutikon!
A Balaton-régióban az országos átlagot meghaladó a támogatás Az egy lakosra jutó támogatás másfélszerese az országos átlagnak.
Baleset történt az M7-esen Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Székesfehérvár közelében.
Különleges ókori villa a Balaton fölött: hogy nézhetett ki 2 ezer éve Balácapuszta? Egy igazi villagazdaság állt a római korban Nemesvámos mellett. Balácapuszta különleges régészeti kincs.
Matolcsy Ádám bútorgyára ismét brüsszeli pénzből gazdagodik A Balaton Bútor Kft. szűk két év alatt 600 millió forint vissza nem térítendő brüsszeli támogatást nyert el.

Gasztropikniken lehet kóstolni a Balaton ízeit Újabb kezdeményezéssel rukkolt elő a Balatoni Kör az üdülőkörzet gasztronómiájának megismertetéséért és megújulásáért. Az őszi-téli-tavaszi pikniksorozat első helyszíne Sümeg volt,
Nekem a Balaton a Riviéra - minden évszakban A Balatonon is lezajlott a gasztroforradalom: egyre több helyen remek éttermek, bisztrók, kisvendéglők, borászatok várják a gasztroturistákat.
Téli vadgyérítést kezdeményez a Balatoni Szövetség A Balaton térségében több helyen is tarthatatlan helyzet alakult ki a vadak elszaporodása miatt, ezért a Balatoni Szövetség (BSZ) kezdeményezi, hogy a belterületi vadgazdálkodás jogi hátterének megter...
A Balatonnál még nem ért véget a szezon: kár lenne pont a Gasztro Piknikeket kihagyni A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői 5 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton télen-nyáron menő.
Szent hegy - a fogyatkozó szőlőkről, Badacsony értékeiről és a Balaton-törvényről Együtt léptek fel a balatoni bortermelők az eltűnő szőlőterületek védelmében. Az építkezési láz nő, a befektetők présházakat változtatnak nyaralóvá, az égbe szökő földárak ellehetetlenítik a szőlőterm...
Szebeni István: Gyönyörű a Balaton és csodálatos, hogy ez nekünk megadatik A műsorvezető imádja a magyar tengert.