Itt a kisherceg-gén

Azonosították a rókák szelídségéért felelős kulcsgének egyikét.

2018. augusztus 8. 20:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Frostpunk - karácsonyfát és ingyenes frissítést kapunk az ünnepekre A Christmas Carol címmel ingyenes update futott be az 11 bit studios játékához.
A Super Smash Bros. Ultimate minden idők leggyorsabban fogyó Switch-játéka lett Az Egyesült Államokban rekord sebességgel kapkodták le a polcokról a legújabb Smasht.
Viszonylag régi Phanteks CPU-hűtő kapott RGB-t A PH-TC12LS RGB jelölésű modell szinte mindenben másolja az elődöt, persze modernizált formában.
Az idei Konzol Karácsonyon nem csak adományozhattok, ajándékok is várnak A Konnektor podcast csapata idén karácsonykor is adományokat gyűjt egy nemes cél érdekében
ŰrDongó első benyomás - végre egy jó Transformers mozi Videóban meséljük el, hogyan sikerült talpra állítani a Transformers franchise-t.
A kis kedvencek titkos élete 2 - traileren a szuperhős nyuszi Ha az állatdokihoz vonszolt Max és a macskagyökértől bekábult Chloe nem voltak elég cukik, akkor a világmegmentősdit játszó tapsifüles biztosan az lesz.

Top hírek:
Snapdragon 855-ös mobil? A Lenovónál januártól megvehető! A Z5 Pro GT már be is mutatkozott, a rendkívül friss chipset mellé pedig azonnal kínál akár 12 GB RAM-ot és 512 GB-os belső tárolót. Mindezt nem drágán!
Látássérülteken segít a Huawei új alkalmazása A vak és gyengénlátó emberek mindennapjainak megkönnyítését tűzte ki célul nemzetközi társadalmi felelősségvállalási projektjében a Huawei. A gyártó legújabb fejlesztése, a Facing Emotions applikáció a mesterséges intelligencia és a Huawei Mate 20 Pro okostelefon segítségével elemzi ki az emberi arcmimika legapróbb jeleit is, amelyeket hanggá formálva továbbít a felhasználóknak.
Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján Legalábbis egy ismert készülékvédő tok gyártójának renderképei szerint. A Huawei P30 három lencsével kell, hogy beérje.
Előrendelhető az Intel asztali csúcsprocesszora A 28-magos Xeon W-3175X túl komoly reklámot nem kap, de ettől még megvásárolható lesz.
Robottal bővül a Jetson család Az Nvidia fejlesztői platformjának legújabb tagja a robotikát célozza.
Escape from Tarkov - a fejlesztőknek nem tetszett, hogy egy youtuber szinte csak fikázza a játékot A közel 50 sérelmezett videóból 2 tartalmaz szerintük hamis információkat. A többit a "negatív hype" miatt csapták le.