Itt a kisherceg-gén

Azonosították a rókák szelídségéért felelős kulcsgének egyikét.

2018. augusztus 8. 20:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Tom Clancy's The Division 2 - a fejlesztők elhatárolódnak a politikától a játékban A Ubisoft Massive ügyvezetője ki is fejtette, hogy miért döntöttek így.
Starlink: Battle for Atlas - hangulatos launch trailer kíséri a megjelenést A Ubisoft új játékának utolsó trailere Foxra és csapatára fókuszál.
GameStar Filmajánló - Az első ember, Nyitva és Patrick A héten Neil Armstrong a Holdra száll, egy pár új szexuális kalandok után néz és egy mopsz felforgatja az új gazdája életét.
Bepoloskázzák a méheket Felhőtechnológiával dolgoznak a vészesen fogyatkozó méhpopulációk megmentésén.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Rowling is mesél az új trailerben Új jeleneteket is láthatunk a sztoriról mesélő videóban.
Xbox One X-en mostantól szebben futnak a Valve Xbox 360-as játékai Összesen nyolc játékban élvezhetjük a világ legerősebb konzoljának előnyeit.

Top hírek:
Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőirő A nagyközönségtől is várják a funkcionáriusok adatait.
Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe A hónap végén érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive alkotása, melyben Edward Peierce detektív mélytengeri szörnyekkel és egyéb borzalmakkal teli természetfeletti nyomozását követhetjük nyomon.
Valódi felvételeken a Black Shark 2 A készülék tokban van, kijelzővédő fóliával, de így is mutat néhány érdekes éltérést az elődmodellhez képest.
Új Vertut valaki? Csak négymillió forint! Legalábbis az arany színvariáció. A mezei modellekhez már potom másfél millióért is hozzá lehet jutni Kínában.
Elrajtolt az Accounting+ Ha vannak olyan játékok, melyekben vakon meg lehet bízni csupán a készítőinek ismeretében, akkor az Accounting+ olyan. Megérkezett a The Stanley Parable és a Rick and Morty megálmodóinak közös játéka.
Destroyer trailer - Nicole Kidman felismerhetetlen Zsarufilmek kedvelői figyelem!