Itt a kisherceg-gén

Azonosították a rókák szelídségéért felelős kulcsgének egyikét.

2018. augusztus 8. 20:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Shadow of the Tomb Raider - ismerd az ellenséged! Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.
Képeken a Dead or Alive 6 (PC, PS4, XO) Idő előtt került ki némi anyag a készülő verekedős játékból, amely valamikor jövő év elején érkezik.
Szavazz: Te melyik játék világába költöznél be? Egy kellemes, erdőszéli ház a The Witcher 3-ban? Egy tágas bunker a Falloutban? Esetleg egy modern luxuslakás a Mass Effectben? Mondd el, te hol élnél a legszívesebben!
A Big Six, avagy Hollywood 6 legnagyobb filmstúdiója Hollywood hat kimagasló stúdiójáról készültünk számotokra egy hosszas elemzéssel, melyből megtudhatjátok, ki kicsoda a piacon, milyen nagyvállalathoz tartoznak és milyen franchise-okat birtokolnak.
Verekedős játékot készít a Ready at Dawn? Az álláshirdetéseik között feltűnt egy olyan ajánlat, amelyben combat designert keresnek minőségi konzolos és VR játékok fejlesztéséhez.
Egy ingatlanos cég kiszámolta, mennyibe kerülnének játékbeli házak a valóságban Ha valaki egy olyan viskót akar építeni, amilyet a Skyrimben vagy épp a The Witcher 3-ban látott, nem kell nagyon mélyre nyúlnia.

Top hírek:
Az iPad mini halott Idén ősszel nem lesz új iPad mini táblagép, de érkezik majd két új iPad Pro.
Egy Twitch hiba miatt lehet, hogy rossz kezekbe kerültek a streamerek privát üzenetei Egyelőre még nem történt katasztrófa, de könnyen lehet, hogy így bizalmas információk szivároghatnak ki.
Bluetooth-képes lesz az új Chromecast Az új modell ezen felül erősebb WiFi-antennával erősít.
New Super Mario Bros. U - Switch verzió készülhet? Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-re szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch játék, amit Wii U-ról portoltak.
Új kihívó a PC piacon: hadüzenetet kapott az Intel! Az ARM két új lapkával készül a hatalomátvételre.
Verekedős játékot készít a Ready at Dawn? Az álláshirdetéseik között feltűnt egy olyan ajánlat, amelyben combat designert keresnek minőségi konzolos és VR játékok fejlesztéséhez.