Trump stábja erőt megfeszítve dolgozott azon, hogy Trump ne cseszhesse szét a NATO-t

A tragikusan sikerült júniusi G7-csúcs után rohamtempóban dolgozták ki a NATO-csúcsra tervezett közös nyilatkozatot, hogy azt még a csúcstalálkozó előtt elfogadhassák, mielőtt Trump sértetten kivonulhatna.

2018. augusztus 10. 11:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Széttrollkodták a Trump-szorongásos liberálisokat Egy Trump-szorongásos vandál szétzúzta az amerikai elnök nevét viselő csillagot. Ezért valaki fogta, és teleragasztotta a Hírességek sétányát Trump csillagával.

Amerikai állampolgárrá vált Donald Trump anyósa és apósa A szlovén származású Melania Trump szülei eddig zöldkártyával éltek Amerikában, Trump toronyházában.
Trump ügyvédei félnek, hogy az elnök hamisan tanúskodna Ezért akarhatják ellehetetleníteni az elnökválasztás orosz befolyásolását vizsgáló ügyészt.
Újabb harcok voltak Afganisztánban a lázadók és a kormányerők között Újabb harcok törtek ki a lázadók és a kormányerők között Afganisztán Logár tartományában, egy elvétett NATO-légicsapás pedig kilenc afgán rendőrrel végzett közölték helyi hivatalos források kedden.
Trump maximális nyomásgyakorlásra készül Irán ellen Újra bevezettek számos szankciót. Az iráni elnök szerint ilyen helyzetben nincs értelme tárgyalni.
Trump és Irán játszmája még csak most pörög fel igazán A fenyegetésekkel teli Twitter-diplomácia mellett Trump váratlanul feltétel nélküli tárgyalásokról beszélt. Ilyen találkozóra 1979 óta nem volt példa. Felsejlik egy észak-koreai forgatókönyv, az atoma...

Erdogan eddig türelmes volt, de már nem az Két amerikai miniszter törökországi javainak befagyasztását rendelte el Trump szankciói miatt.
Donald Trump szinte mindenkinél népszerűbb Jó, ez természetesen túlzás, de például Barack Obama népszerűtlenebb volt elnöki ciklusának ezen szakaszában. Ráadásul a vezető európai politikusok is csak álmodozhatnak arról a népszerűségről, ami Tr...
Trump nem tűr el beavatkozást az őszi választásokba Donald Trump elnök "nem fog eltűrni" beavatkozást az őszi félidős amerikai választásokba - írta John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó a szenátus demokrata párti frakcióvezetőjéhez, Chuck Schumerh...
Madonna Portugáliáig szaladt Trump elől
Értéktelen és megalázó Trump ajánlata Irán számára Trump hétfőn tett ajánlatát üresnek tekintik.
Trump szívesen találkozna az iráni elnökkel Az amerikai elnök leszögezte: nincsenek előfeltételei.