Trump stábja erőt megfeszítve dolgozott azon, hogy Trump ne cseszhesse szét a NATO-t

A tragikusan sikerült júniusi G7-csúcs után rohamtempóban dolgozták ki a NATO-csúcsra tervezett közös nyilatkozatot, hogy azt még a csúcstalálkozó előtt elfogadhassák, mielőtt Trump sértetten kivonulhatna.

2018. augusztus 10. 11:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Januárban kiderül, merre kormányozná az önvezető autókat a Trump-adminisztráció A közlekedés lesz az egyik központi téma a világ egyik legnagyobb iparági eseményeként számon tartott CES technológiai szakkiállításon, január elején. Az eseményre 4500 kiállító mellett több mint 180...

Trump üzent az amerikai jegybanknak - Ez felfoghatatlan! Donald Trump üzent a Fednek. Már megint. Nem a mai az első eset, hogy az amerikai elnök üzen az amerikai jegybanknak, de Trump mai tweetjén látszik, hogy az elnök kezdi elveszíteni a türelmét. ...
Trump nagy elégedettségére megszűnik a The Weekly Standard hetilap Az elnököt bíráló, Bush idején befolyásos lap 1995 óta működött.
Trump a Twitteren jelentette be, hogy kirúgja a belügyminiszterét Ryan Zinke a sokadik miniszter, aki elhagyja az alig két éve felállt kormányt. Korrupciós ügyekben vizsgálódnak ellene.
Trump volt ügyvédje lehazugozta az elnököt Most szólalt meg először, mióta elítélték, rögtön bele is rúgott volt főnökébe.
Melania Trump kiszőkült, valaki szerint ő lett Stifler mamája Felismered?

3 év börtönt kapott Michael Cohen, Trump volt ügyvédje Többek között a kampányfinanszírozási törvény megsértéséért ítéleték el.
Ki kit csuk le legközelebb? Már ez mozgatja a tőzsdéket A kereskedelmi háborúban éppen enyhülés jelei mutatkoztak, a német gazdaságból jó hír érkezett. Az emelkedést azonban visszavette, hogy állítólag újabb letartóztatás történt, de most a másik oldalon. ...
A befektetőket is megrémíti Trump beavatkozása a világgazdasági folyamatokba A Huawei vezető tisztségviselőjének letartóztatása már olyan mértékű politikai beavatkozást jelent a gazdasági folyamatokba, elsősorban amerikai-kínai viszonylatban, hogy ez a New York Times szerint m...
Trump veje bin Szalmánnal folytatott magánbeszélgetéseket A szaúdi koronaherceg tanácsokat kaphatott a Hasogdzsi-botrány kezelésére.
Lemondott John Kelly, Trump kabinetfőnöke Sajtóértesülések szerint annyira megromlott Trump és Kelly viszonya, hogy már nem is beszélnek egymással.
Trump első emberét is megtalálta a Mueller-vizsgálat, mondjuk úgyis mindjárt kirúgják Közben Trump szó szerint lehülyézte volt külügyminiszterét.