Hány pohár vízzel igyál többet kánikulában, ha kismama vagy? Veszélyes a dehidratáltság

A terhesség alatt fontos az elegendő vízfogyasztás, nyáron pedig különösen oda kell figyelni a folyadékpótlásra.

2018. augusztus 10. 12:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen még nem történt: Elképesztő dologra bukkantak egy egyiptomi sírban Szenzáció!
Esmeralda - 48. rész Adrián talál kiadó szobát a városban és munkát keres, hogy együtt lehessen Gracielaval. José Armando elmegy Dr. Malaverhez, hogy ismét számon kérje a tettét. Esmeralda idézést kap a válóperes ügyvédtől, ugyanis José Armando aláírta a papírokat.
Tények röviden 3, 2018. augusztus 16., csütörtök ...
Meleg idő friss hajnalokkal időjárás-jelentés, 2018. augusztus 16., ...
Kiderült az Eredet című film vége! Már tudjuk, hogy álom-e vagy valóság Eddig mindenki azon agyalt, vajon tovább pörög-e az a bizonyos búgócsiga, vagy megáll.
Berki kiakadt: ˝2018-ban az első műsorban nem keresek egy forintot sem˝ ˝Végre kereshetsz egy rendes munkát˝ - így konstatálta Berki ˝kirohanását˝ Kasza Tibi. A Berki-Ambrus páros ugyanis az utolsó idegennél elvesztette az összes még rendelkezésre álló pénzt...

Top hírek:
10 izgalmas hely a Balaton déli partján: nem csak észak van tele különlegességgel A Balaton déli partján sem csak fürödni lehet: a sekély vízen túl is szól mellette bőven érv.
Rolanddal végeznek? - Csütörtök 19.40 Alízék nem tudnak mit tenni, mert Roland keze mindenhova elér, ráadásul már Alexéket is megfenyegeti. Ez valakinek nem tetszik és ártani akar neki? Hamarosan kiderül.
90 napos fogyótúra - hétköznap 17.50 Ajánló - 90 napos fogyótúra: hétköznap délutánonként 17:50-től a LiChi TV-n!
Ő volt Komár László nagy szerelme - Krisztina az énekes halála után furcsa dolgokat élt át Komár László szerelmét, Krisztinát kétszer is feleségül vette.
Nyáron hűvös tetőtér, télen alacsony fűtésszámla: ezért fontos a jó hőszigetelés Védd az otthonodat kőzetgyapottal a meleg ellen!
Mariah Carey a felére fogyott - Elképesztő, milyen karcsú lett Végre nem a Photoshoppal karcsúsítja magát.