Senkit nem tudott leigazolni az angol sztárcsapat, minden felelősséget a Brexitre toltak

Mauricio Pochettino, a londoni Tottenham Hotspur csapat argentin menedzsere egyetlen játékost sem tudott a nyári átigazolási időszakban leigazolni a csapatban, a határidő lejárta után pedig parádés magyarázatot adott arra, történelme során először miért nem igazoltak le senkit: Pochettino az egészet a Brexitre fogta.

2018. augusztus 10. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Theresa May egyre többet utal a megállapodás nélküli brexitre Ígért, fenyegetett és kicsit táncolt a Konzervatív Párt kongresszusán a brit miniszterelnök.

A brit konzervatívok a megállapodás nélküli Brexitre készülnek? Időszerű a felkészülés arra az esetre, ha nem tud megállapodni a szigetország az Európai Unióval.
A kemény Brexitre veszélyeire figyelmeztet a Toyota Egy külföldi beszállítótó késedelmes szállítmánya megbéníthatja az egész gyártási folyamatot.

Az Everton légiósa szenzációs góllal döntötte el a meccset A Tottenham Hotspur tartalékolta energiáit, a Bournemouth gólgálát tartott, de a nap legszebb jelenete a Leicester-Everton meccsen esett.
Két klasszisa nélkül a Spurs a Liverpool elleni rangadón A hiányzók mellett viszont egy nagy visszatérője is lehet Mauricio Pochettino együttesének.
FIFA 19 - új stadionokkal bővült a felhozatal Többek között a Borussia Dortmund és a Tottenham Hotspur arénája is felkerült a listára.