Gond van az új Macbook Pro hangszórójával

Az Apple szerint ez az eddigi legjobb hangszórójuk, több felhasználó szerint viszont recseg, torzít.

2018. augusztus 10. 16:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

ASUS Zenbook Pro 15: kijelző a tenyerünknél Az ASUS nem is titkolja, hogy ez a notebook a Macbook Pro kategóriájában száll versenybe.

Mégsem kémkedtek az Apple-nél? Nem találják a kémchipeket Az alaplapgyártó belsős nyomozása megerősítette a vállalat korábbi állítását, miszerint nem találtak arra utaló jelet, hogy Kína rizsszemnyi chipeket tett volna a Supermicro alkatrészeire, hogy cégti...
Eltűnt az App Store-ból az Infinity Blade trilógia Többé már nem lehet letölteni az Epic Games sorozatának részeit az Apple digitális áruházából.
Nesze nektek, Apple-rajongók: több iPhone-t is betiltottak Kínában Új fejezet nyílt a Qualcomm és az Apple közt régóta dúló háborúban, aminek eredményeként most főleg utóbbi jár rosszul.
Nem akármilyen év előtt állunk - meghökkentő, mik történhetnek Lehet, hogy az előttünk álló év lesz az, amikor Németországban beköszönt a recesszió, az Apple tőkét juttat a Teslának, Trump kirúgja a Fed elnökét, és az Egyesült Királyságban a Munkáspárt elsöprő gy...
Nem akarnak új iPhone-t az amerikaiak Az Apple már nyaggatja őket a pénztárcájuk kinyitására.

Továbbra is 3 óriásvállalat verseng az ezermilliárdos értékhatárért Szinte fej fej mellett halad az Amazon, az Apple és a Microsoft.
Az iPad Pro az új király? Az Apple kínálatában legalábbis, ahol a Macbook Airt rakétával lőtték ki a belépő árkategóriából.
Ilyen drága Apple okosórát még nem láttál A Caviar kezelésbe vette az Apple aktuális okosóráját. Átlagosan 11,5 millió forintba kerül egy különleges modell.
Kibékül a Qualcomm és az Apple? Lehet, hogy az 5G korszak hozza meg az áttörést a két tech-óriás kapcsolatában? A Qualcomm-vezér mindenesetre nagyon bízik ebben.
Több száz kínai alkalmazást törölt az App Store-ból az Apple Az appok az alkalmazásboltot megkerülve juttattak el frissítéseket a felhasználókhoz.
Versenykorlátozással vádolják az Apple-t Az amerikai Legfelsőbb Bíróságon perlik őket, mert az eszközeiken csak a saját alkalmazásboltjuk fut.