Gond van az új Macbook Pro hangszórójával

Az Apple szerint ez az eddigi legjobb hangszórójuk, több felhasználó szerint viszont recseg, torzít.

2018. augusztus 10. 16:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Apple javította a MacBook Pro hibáját Megérkezett a frissítés, amely a visszavett teljesítményen igyekszik javítani.

Nem véletlenül hallgatott erről a kényes témáról az Apple A jelek szerint tényleg fejlődött a 2018-as MacBook Pro laptopok billentyűzete, de nem hivatalosan.
Rég égett be ennyire nagyon az Apple Az új MacBook Pro lassabb, mint a tavalyi modell.
Lassabb lehet elődjénél az új csúcs MacBook Pro A vékony házba épített hűtés képtelen kezelni a hatmagos Core i9 disszipációját, amely miatt a méregdrága processzoropció szinte fabatkát sem ér.
Alaposan felturbózza a MacBook Pro grafikáját a Blackmagic eGPU Az új eGPU-val akár a nyolcszorosára is nőhet az új MacBook Pro laptopok grafikus teljesítménye.
Még többet adnak az új MacBook Pro laptopok Nyolcadik-generációs Intel Core processzorokkal újítottak az idei modellek, de frissült a kijelző, a billentyűzet és a Touch Bar is.

Frissült a MacBook Pro termékcsalád A cupertinói vállalat szép csendben elérhetővé tette az új generációs számítógépeit, amelyek akár Intel Core i9 processzorral is rendelhetők.
A Samsung vezeték nélküli töltője megelőzi az Apple AirPowert Lassan egy éves késésben van az Apple vezeték nélküli töltőpadja, miközben a Samsungét napokon belül kiszállítják.
Az Apple szembemegy az összes mobilgyártóval Az androidos világ a kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasóra áll át, az iPhone viszont teljesen elveti ezt a technológiát.
Leesett az állunk az új kínai csúcsmobiltól Fele annyiba sem kerül, mint az iPhone X, mégis tud szinte mindent, amit az Apple csúcstelefonja.
Most már az OTP is összeomlott Ma kicsúcsosodott a török válság egy egész extrém lírazuhanás formájában, a török tőzsde is összeomlott, mindennek nyomában az európai bankpapírok és végül az OTP is, pedig nem is érintett az ügyben. ...
Már a 2019-es iPhone-okról kaptunk egy érdekes hírt Akárcsak az idén, jövőre is három iPhone-t mutathat be az Apple. Bár korábban egyértelműnek tűnt, hogy végleg búcsút int az LCD-kijelzőnek, a legújabb hírek másról szólnak.