Putyin és Macron a szíriai menekültek hazatéréséről tárgyalt

Szóba került a krími ukrán, de orosz állampolgár Oleg Szencov ügye is a két vezető között.

2018. augusztus 10. 16:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Telefonon egyezetetett Trump és Macron Nagy Apple-befektetésről is beszámolt az amerikai elnök.

Egy erotikus, meleg magazinban jelentette be Macron képviselője, hogy meleg A Tetu francia havilapban a 45 éves kormánypárti képviselő a magánéletéről beszélt.
Elbuktak a Macron ellen indított parlamenti támadások Megbukott mindkét parlamenti bizalmi szavazás a francia kormánnyal szemben, az indítványokat kedden tárgyalták a parlament alsóházában, a nemzetgyűlésben.
Macron kedvenc minisztere párizsi főpolgármester akar lenni, mert migráns Bevándorló hátterével magyarázta a balliberális politikus Mounir Mahjoubi, hogy miért lenne jó polgármester Párizsban.
Fokozódik a botrány Macron körül Egyszerre dolgozott Emmanuel Macronnak és egy radikális muszlim családnak Macron testőre, és erről az elnök is tudott. Erről írt a Le Figaro újságírója, aki egy iraki sejkkel készített interjút az eln...
Akinek két anyja van A suttogópropaganda szerint Macron alibiházasságban él huszonnégy évvel idősebb volt tanárnőjével, közben pedig férfi szeretője van.

Macron szadista testőrparancsnoka a televízióban próbált mindent tagadni A francia TF1 híradójában láthatóan szerepet játszott. Feltehetően nem csak két embert vert össze rendőrálruhában.
Macron szerint nem lehet fenyegetéssel eredményt elérni A francia elnök szerint a kontextus nem teszi lehetővé az EU és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi megállapodást.
Macron vállalja a felelősséget a tüntetőket verő tanácsadójáért Úgy érzi, elárulta a férfi, de ettől még őt kell számon kérni, mert megbízott benne.
Macront és szadista testőrét mentegette a francia miniszterelnök Az elnök és hivatala hazudott, a franciákat sokkolta Macron és tüntetőket verő testőrparancsnokának botránya.
Tovább dagad a francia elnök körüli botrány Az ügyészség vádat emelt Macron egykori testőre és pártjának egyik biztonsági embere ellen is.
Három rendőrt is őrizetbe vettek Macron hobbiból oszlató testőre miatt Alexandre Benalla május elsején, civil ruhában, azonosító nélkül, de rohamsisakban ütlegelt.