A CEU is megszólalt gender-ügyben

A Társadalmi Nemek Tanulmánya Tanszékének professzora a Népszavának, az egyetem maga pedig a Magyar Rektori Konferenciának jelezte: elutasítják a tanszabadságba való ilyennemű beavatkozást.

2018. augusztus 10. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Prőhle a Népszavának: Azért mentem a Petőfi Irodalmi Múzeumba, mert szekértáborok helyett irodalomban gondolkodtam A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint nincs miért duzzognia, amiért menesztették.

Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.

Friss hírek
Színtiszta hibrid háború Lényegében önleleplező az AI közleménye: nyilvánosan vállalja, hogy a hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon. Budapesten egy kijevi eseménysort akarnak elindítani.
A '87-es születésű Donáth Anna
Több mint ezren vonultak Szombathelyen is egy Mészáros-laphoz Országszerte több városban tüntettek, a tudósítások alapján Szombathelyen voltak a legtöbben.
Napi 1000 adag melegételt oszt ki az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten Ízletes pörkölt, forró tea várja a rászorulókat a fővárosban.
Lefújták a Parlament előtti zászlórudat
Már nemcsak a jó bért, de a megbecsülést és a törődést is keresik a munkavállalók A nyugat-európai gazdasági fejlődés hatására a magyar bérek is folyamatosan növekednek. Éppen ezért ennek a tényezőnek már nincs akkora megtartó ereje, így a munkavállalók olyan, korábban másodlagosnak számító szempontok alapján válogatnak az állások között, ami megbecsülést és extra biztonságot nyújt számukra és családjuk számára derül ki a kutatásokból.

Ezt mondta a szombathelyi trafikrabló: Jobb lett volna, ha felakasztanak A gyermekgyilkosságért halálra ítélt, ám végül 2008-ban szabaduló K. A. korábban a Népszavának nyilatkozva azt mondta: jobb lett volna, ha felakasztják, mint hogy 20 évet üljön.
Kósa: A CEU nem fog elköltözni, mert Budapest jobb hely Bécsnél A Népszavának adott interjút. Tagadta az új BMW-gyár összefüggését a rabszolgatörvénnyel.
Magán sürgősségi centrumot épít a Budai Egészségközpont Lassan már a mellékhelyiségekben is szűrővizsgálatok vannak, akkora a kereslet a szolgáltatásainkra - jelentette ki a Népszavának adott interjújában Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont...

Top hírek:
Igen, ez egy hivatalos hirdetőtábla Szalkszentmártonban. Nézze meg, hogy kell használni!
Halálra gázoltak egy 29 éves biciklist Hortobágynál A teherautó sofőrje gyorsan hajtott, a biciklis pedig nem viselt láthatósági mellényt.
Biztonságiakat rendelhettek a vidéki Mediaworks-kiadványok épületeihez A Nyugat.hu szerint a szombathelyi Vas Népéhez már felvettek egy biztonsági őrt, miután a momentumosok be akarták nekik olvasni az 5 pontot.
Homokszem került a propagandagépezetbe: az egyik Mészáros-lap megírta a tüntetők követeléseit A Mediaworks-höz tartozó teol.hu azt írja, békés tüntetők adták át szerkesztőségüknek Hadházyék 5 pontját, amit ők le is közöltek. Ez persze így is kellene, hogy történjen, de a gyakran egyen-címlappal jelentkező többi vidéki oldalon ilyesminek nem találtuk nyomát, sőt.
Egy 20 éves fiatalt előállítottak a hétfői tüntetésen A rendőrségi közlemény szerint üveget dobott a rendőrök felé.
Permanens forradalom Hát igen, vannak Nagy Idők és vannak nagy pillanatok. És adjunk hálát a Sorsnak, hogy ismét részesei lehetünk.