A CEU is megszólalt gender-ügyben

A Társadalmi Nemek Tanulmánya Tanszékének professzora a Népszavának, az egyetem maga pedig a Magyar Rektori Konferenciának jelezte: elutasítják a tanszabadságba való ilyennemű beavatkozást.

2018. augusztus 10. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszólalt a kirúgott szívsebész "Műtét közben nem az járt a fejemben, hogy tilosban járok-e" - címmel jelent meg a kirúgott szívsebész Népszavának adott interjúja, melyben Székely László igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba. ...

Friss hírek
Fidesz: Verhofstadt a legnagyobb veszély a kereszténységre Kimért módon reagált a kormánypárt a belga politikus 168 Órának adott interjújára.
Puzsér messze nem tökéletes.De
Időben kimentették az állatokat az égő istállóból A tűzben senki nem sérült meg.
Gyalogost gázolt a vonat Sopronban Az elütött ember megsérült.
A Szovjetunióhoz hasonlította az Európai Bizottságot Gulyás Gergely 1956-ra emlékezve Gulyás elmondott egy régi viccet, majd hirtelen rátért arra, hogy Nyugat-Európában semmibe veszik a választói akaratot.
Németh Szilárd: Demeter Mártának nem ez volt az első hasonló esete Demeter Márta és pártja, az LMP nem először okoz nemzetbiztonsági kockázatot, az országgyűlési képviselő feltette a jól ismert lemezt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtök este a Magyarország élőben című műsorban

Rekord profitot hozhatott az idei év a Szigetnél A tavalyi visszaesés után Idén a Sziget Zrt. nyeresége elérheti a tavaly előtti csúcsot, a társaság vezetője a Népszavának kiemelte, hogy az augusztusi Sziget Fesztivál eredménye szintén...

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Stróman rokon helyett elegáns, angol módszerrel is megoldható a vagyonvédelem A hazai vállalkozói kultúra zöme akkor sem veszi komolyan a kockázatokat, ha már komoly vagyont halmozott fel. Pedig egy élet munkája is kárba veszhet, ha az örökös éretlen, rosszindulatú vagy alkalmatlan rá, hogy átvegyen egy cégbirodalmat.
BRFK-vezető: Elvárásom, hogy a rendőrök a legnagyobb fokú empátiával forduljanak a hajléktalanok felé Már dolgoznak azon, hogy a budai hegyekben, erdőkben élőkre is vonatkozzon az új szabályozás.
Ungár Péter Puzsért tukmálja LMP-s párttársaira Egy belső levélben azt is felveti, az LMP-sek miért ne koordinálhatnának az MSZP-vel.
Rászólt az ügyészség a rendőrségre, nyomozni kell Gyurcsány cégénél Nyomozás indulhat a DK-elnök Gyurcsány Ferenc felesége tulajdonában álló és felesége, Dobrev Klára vezette Altus Portfólió Kft. engedély nélküli pénzkölcsönnyújtása miatt, írja a Magyar Idők.