Elkészült a kihalt emlősöket is összegző első világtérkép

A térkép csaknem hatezer fajt ölel fel.

2018. augusztus 10. 16:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Önvédelmi kabátot terveztek nőknek mexikói diákok Elegük lett abból, hogy városukban egyre több az erőszak, ezért léptek.
Rájöttek, miért nehéz a fejünk  és ez egy jó hír Testtömegükhöz képest nagyobb aggyal rendelkeznek, ezért okosabbak a madarak és emlősök (köztük az emberek), mint a halak, a hüllők és a kétéltűek.
Megtalálták a világ legrégebbi sajtját, benne egy durva kórokozóval Az egyiptomi Szakkarában bukkantak rá, tehéntej és juh- vagy kecsketej keveréke alkotja, és brucellózist okozó baktérium is van benne.
Vigyázzon: csalókra figyelmeztet a UPC A UPC nevében telefonálók azt ígérik, hogy átvállalják az előfizetett szolgáltatást, hogy terhet vegyenek le az ügyfél válláról.
Nyilvánosan "fürdették meg" az 5,8 méter magas, 37 méter hosszú dinoszaurusz-vázat New Yorkban Először "fürdette meg" a látogatók szeme láttára a Patagotitan mayorum nevű dinoszaurusz, a Földön valaha élt legnagyobb szárazföldi teremtmény rekonstruált csontvázát a New York-i Amerikai Természettudományi Múzeum.
A torinói múmia majdnem olyan rejtélyes, mint a torinói lepel Új dolgok derültek ki az egyiptomiak balzsamozási szokásairól.

Top hírek:
Vasat és titánt rejt a pokoli bolygó légköre Az ultraforró gázóriás 650 fényévre van tőlünk.
Samsung telefonja van? Mutatjuk, mikor kap új Androidot A középkategóriás, megfizethető készülékek tulajdonosainak is kiküld egy rendszerfrissítést a Samsung: megkapják azt az Androidot, amit most használnak a csúcsmobilo(so)k.
Hogyan állítja meg a káposzta a rákot? Egy speciális vegyület révén képesek csökkenteni bizonyos zöldségek, köztük a káposzta, a brokkoli és a kelkáposzta a bélrák kialakulásának kockázatát.
Aggódhatnak a szülők? Robotoknak engedelmeskedtek a gyerekek egy kísérletben Egy angliai kutatás azt bizonyította be, hogy az emberek nemcsak, hogy hajlandók véleményüket megváltoztatni, hogyha robotok egy csoportja másképp vélekedik, de a kísérletben részt vett gyerekek kifejezetten engedelmeskedtek robotok egy csoportjának, míg a felnőttek ezt elutasították.
Visszatérnek a kipusztított teknősfajok Ciprus partjaira Ez az állatvédők nagy sikere
Az autómegosztás már nem menő: itt egy újabb őrület A Hitch nevű applikáció ugyanúgy működik, mint az Uber, csak éppen a levegőben.