Elfajult a külföldről hazatért vendégmunkások kormányellenes tüntetése Bukarestben - fotók

Dulakodtak a rendőrökkel, akik könnygázt is bevetettek. Több tüntető egészségügyi ellátásra is szorult, egyeseket kiemeltek a tömegből.

2018. augusztus 10. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bukarestben tüntettek a székelyföldi románok A román parlament által július elején megszavazott közigazgatási kódexnek a romániai magyarok számára kedvező rendelkezései ellen tüntettek a székelyföldi románok érdekeit védő szervezetek vasárna...

A román kormányfőnek is megvolt a maga Bukarest-Budapest bakija Balkáni útját kezdte kínos közjátékkal.
Olyan rossz ellátást kapott a Judas Priest Bukarestben, hogy maguk is alig hitték el Videóra vették, ahogy megpróbálják feldolgozni, hogy egy üres csarnokba ültették őket, és értékelhetetlen kaját raktak eléjük.

Bukarestben és Szófiában is kevesebbet dolgoznak egy Big Macért, mint Budapesten A 77 vizsgált városból ezzel a 64. helyre kerültünk. Budapest azonban még mindig olcsónak számít, csak hát ugye a keresetek sem magasak.
Bukarestben készülnek tiltakozni a székelyföldi románok Bukarestben készülnek tiltakozni július 29-én a székelyföldi románok civil szervezetei a parlamentben elfogadott, de még ki nem hirdetett közigazgatási törvénykönyv ellen - írja szerdai számában a...
Inkább nem építenek óriásmecsetet Bukarestben A tiltakozások sem használtak, de aztán a pénz se jött össze.