Elfajult a külföldről hazatért vendégmunkások kormányellenes tüntetése Bukarestben - fotók

Dulakodtak a rendőrökkel, akik könnygázt is bevetettek. Több tüntető egészségügyi ellátásra is szorult, egyeseket kiemeltek a tömegből.

2018. augusztus 10. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erős földrengés utáni katasztrófaelhárítást gyakorolnak Romániában Legutóbb 41 éve volt nagy erejű földmozgás Bukarest környékén.

Brüsszel, Bukarest két jó barát, együtt lopják a magyar hazát Brüsszel a románok bűntársául szegődik a magyarok jogfosztásában, hiszen több magyar család hiába kapta vissza a kommunizmus idején elkobzott ingatlanjait, a román állam bármilyen mesterkedést bevet, ...
Hiába vártak egy fantomház lakóinak több ezer szavazatára Bukarestben Mindent megtettek a helyi szavazóbiztosok, hogy a kedvükre tegyenek.

Kikapott a Ferencváros Bukarestben Vereséggel kezdte a női kézilabda Bajnokok Ligáját a budapesti csapat.
Nyaksérülése sem foszthatta meg a győzelemtől a magyar birkózót Bukarestben Barka Emesén kívül még hárman állhattak dobogóra a román fővárosban.
Mindenki mindenki ellen Bukarestben: ugyanaz vár Romániára, mint Magyaroszágra? Uniós szankciók fenyegetik a szomszédos országot, amelynek miniszterelnöke lekéste Juncker bizottsági elnököt.
A román kormányőrséget okolják az elmaradt találkozó miatt Bukarestben hétfőn találkozott volna az Európai Bizottság elnöke és a román kormányfő.