Az ének iskolája Best Of I. - 26. rész

Énekes-tehetséggondozó műsor

2018. augusztus 10. 20:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Könnyen lehet, hogy ez az évtized legkínosabb beszélgetése - videó
Arsenal-Leicester élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A premier league 9. fordulójának zárómeccsét végigizgulhatod csatornánkon.
Egy hétig más ruháit hordta, ez történt Egy újságírónő érdekes kísérletet tett: más csajok öltözködési stílusát utánozta egy hétig. Kitalálod, hogy bejött-e neki?
Everton-Crystal Palace  A Premier League 9. fordulójának vasárnapi meccsén nagy küzdelem várható.
A vélemény számít, nem az üres fecsegés Interjú Nagy Noémivel, a Prieston alapítójával Új vlogsorozata indul a közkedvelt magyar divattervezőnek.
Ha nem akar napi legalább 1 szexet, akkor el se kezdjük Olvasónk ezzel a mondattal kezdte az ismerkedést a neten egy lánnyal. A lánynak bejött ez a felütés meg fog lepődni, hogy mennyire.

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
Így reagált a Wellhello a zenekartagok kilépésére A csapat közleményt adott ki.
Átvonuló hideg légörvény időjárás-jelentés, 2018. október 18., ...