60 ezernél is többen érkeztek Európába az idén

Több mint 24 600 migránst és menekültet fogadott Spanyolország, körülbelül 19 ezret Olaszország, mintegy 16 500-at Görögország, közel 250-et Málta, és több mint 100-at Ciprus.

2018. augusztus 10. 20:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Honor blog: Európába jön a színes kijelzős Honor Band 4 is A Honor 8X bejelentésével egy időben a gyártó bejelentette, hogy az AMOLED panellel szerelt aktivitásmérő karperecét is elhozza Európába.

Honor blog: Európába érkezett a 8X Nincs meglepetés, hacsak az nem, hogy az alapváltozat korrekt árazása mellett a nagyobb tárhelyért mennyit kérnek el. Különben pont az, amit vártunk.
Az egész Európai Unió érdeke, hogy Törökországban stabilitás legyen A Törökország és az Európai Unió között kötött egyezmény a legfontosabb akadálya annak, hogy több millió bevándorló ne induljon meg Európába akár a jövő héten.
Egy tonna heroint hoztak volna Európába, de lekapcsolták őket A kábítószert exportcikkek között rejtették el, de az iráni hatóságok résen voltak.
Ausztria és Dánia sem engedne be migránsokat Európába Sőt, még menekültek sem, egészen addig, amíg az EU nem változtat a migrációs politikáján.
Migrációs áradat nélkül is jöhetnek terroristák Európába A szíriai háború után több ezer fegyveres indulhat el az országból.

Csak a megfelelő pillanatra várnak a fekete-afrikai bevándorlók, hogy Európába jussanak Az al-Jazeera tudósítója, Joe Wallen bejárta az észak-afrikai Marokkó kikötővárosait, hogy megnézze, milyen ott a helyzet és megkérdezte a fekete-afrikai migránsokat, mit akarnak elérni, mi a céljuk E...
Macron Európába megy gondjai elől Az európai kampányra melegített be Emmanuel Macron New Yorkban, nyílt támadást indítva a nacio­nalista irányultságú pártok által vezetett országok ellen.
Jogi trükkökkel és hajókkal hoznának migránsokat Európába Füzetekből tanulják a migránsok a Soros-hajón, hogy mit kell mondaniuk.
Ibrahimovic hamarosan visszatérhet Európába Ibrahimovic hamarosan visszatérhet Európába hir top téma Ibrahimovic foci átigazolás panucci h, 09/24/2018 - 18:42 ...
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzít...
Gervinho 70 méteres szóló után lőtt gólt a Cagliarinak Gervinho 70 méteres szóló után lőtt gólt a Cagliarinak hir top téma olasz Gervinho Parma foci panucci szo, 09/22/2018 - 20:35 ...