Nyugdíjas artistákat segítő jótékonysági előadás a Fővárosi Nagycirkuszban

Nyugdíjas artistákat segítő jótékonysági előadást tartanak péntek este a Fővárosi Nagycirkuszban.

2018. augusztus 10. 20:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jótékonysági előadással támogatják a nyugdíjas artistákat Pénteken tartják a Fővárosi Nagycirkuszban azt a jótékonysági előadást, amelynek bevételéből a nyugdíjas artistákat segíti a Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének közreműködésével.

Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös bemutatója a Fővárosi Nagycirkusz közreműködésével.

Friss hírek
A papagájoknak is szükségük van angyalokra Azok a madarak, akikkel nem foglalkoznak, olyan súlyos sérüléseket okoznak maguknak, hogy akár örökre meg nyomorodhatnak. Rajtuk segít egy budapesti házaspár.
Rosszul sült el a BMW-s tesztvezetés Sokakban él a félelem, hogy a próbaúton valamilyen kárt okoz a kölcsönadott autóban. A kínai nő, akinek története hamar bejárta a médiát, ingyen próbálhatta ki a BMW-t, amellyel átszáguldott a kereskedés üvegfalán.
Venezuelai bevándorlókra támadtak a helyiek egy brazil határvárosban Venezuelai bevándorlókra támadtak szombaton helyiek Pacaraima brazil határvárosban, mert azt feltételezték, hogy megtámadtak, kiraboltak és leszúrtak egy helyi boltost.
Ez lenne a világ legjobb autója? Az 1907 Rolls-Royce Silver Ghost miatt kezdtek el a márkára több mint 100 éve a legjobb autóként hivatkozni. Most 35 példányos szériával támasztják fel a legendát, amelynek megjelenését a nagy előd inspirálta.
Tanak megint nyert, Neuville növelte előnyét A Toyota észt pilótája sorozatban második futamgyőzelmét ünnepelheti, így egyre inkább visszatér a bajnoki csatába - amiben Neuville tovább növelte előnyét Ogier-vel szemben.
A thaiföldi vagány motoros kéz nélkül vezet A fickó persze sisak nélkül, félig papucsban, félig mezítláb először lábbal kormányozta robogóját, aztán anélkül is megtett néhány tíz métert.

Pillanatok alatt cserélt ruhát Maria Életveszélyes akrobatamutatványok, légtánc, lovasbemutató is volt a Cirkuszok Éjszakáján a Balaton parton és a fővárosi nagycirkuszban tegnap este. Rengeteg néző volt kíváncsi a látványos showkra és f...
Reneszánszát éli a cirkuszművészet Július 14-én hatodik alkalommal rendezik meg a Cirkuszok Éjszakáját, amely idén is a balatonlellei elefántfürdetéssel veszi kezdetét. A Kossuth-díjas Richter József kezdeményezésére létrehozott esemén...

Top hírek:
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Nyilvánosság elé állt a leomlott olaszországi híd üzemeltetője és hatalmas kártérítést ígért Az autópályaüzemeltető cég vezetése ugyanakkor nem mond le, és szerintük nem azért akarták felújítani a hidat, mert veszélyes lett volna.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Emiatt nem kapott állampolgárságot Svájcban egy muszlim pár A hatóság indokolása szerint az integrációjuk sikertelen volt, mivel nem tisztelik a nemek közti egyenlőséget
Botrányosan viselkedett a hősies, amputált hegymászó Részegen vezetett és rátámadt egy orvosra.
Nem teljes az ember, ha identitása csorba Kásler Miklós arról is beszélt: elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata.