Évi több millió forintot autózhat el egy-egy politikus az adófizetők pénzéből

Alig egy hónapja megemelték saját fizetésüket a politikusok, de albérletre, irodabérlésre és az üzemanyagra is többet költhetnek - természetesen mindezt közpénzből.

2018. augusztus 10. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Dóra is besétált a csapdába
Rég fogalmazta meg ilyen szépen egy miniszter egy mondatban a bürokratikus tébolyt
Nem hajlandók a kormányfüggetlen lap plakátjait kiragasztani Szombathelyen Az LMP-s Ungár Péter lapja próbálna hirdetni, de az ezzel megbízott vállalkozó azt mondta, inkább nem akarja megütni a bokáját.
Politikai eszköz a liberálisok kezében a gender szak G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó az áltudomány fegyverével harcoló politikacsinálókról is elmondta a véleményét.
Két facsemete kivágása borzolja a kedélyeket Kecskeméten Valaki fogta és kivágta a más háza előtt ültetett fákat, a tulajdonos viszont mindent rögzített biztonsági kamerájával. Mindkettőjükre jogi következmény várhat.
Erősödött csütörtökön a forint Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon

Top hírek:
Félholtra vertek egy rabot a pálhalmai börtönben Rabtársa hátulról támadt rá a férfira, akinek betört a koponyája és most kómában tartják.
Közzé fogják tenni, mit csináltak az oroszok a magyar titkosszolgálatnál Folyik a Szilvásy-Galambos-Laborc-ügy iratainak átminősítése, írja a Magyar Idők.
Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét Augusztus 31-én 14 órakor a Fiumei úti sírkert művészparcellájában temetik Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottat, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendezőt, színigazgatót, egyetemi tanárt, publicistát, érdemes és kiváló művészt, aki augusztus 11-én hunyt el 74 éves korában - közölte a temetés sz...
Ringo Starr köszönetet mondott a Beatles-nek 1962. augusztus 16-án a Beatles megvált akkori dobosától, Pete Besttől. A megüresedett hely betöltésére Richard Starkey-t kérték fel, akit a világ aztán Ringo Starrként ismert meg
Hőkamerával fogták el az embercsempészt és a migránsokat Az embercsempész ellen már vádat is emeltek.
Márki-Zay: Megfenyegették az augusztus 20-i ünnepségen fellépő művészeket A hódmezővásárhelyi polgármester szerint újságírói kérdésnek álcázott, de egyértelmű fenyegetést kaptak azok, akik fellépnek az augusztus 20-i ünnepségen. Szerinte már a májusi rendezvényüket is hasonlóképpen puccsolták meg, de most kitartanak a művészek. Az "álcázott fenyegetéssel" felérő kérdések egy olyan helyi hírportáltól érkeztek, amely Márki-Zay szerint Lázár jobbkezéhez köthető.