Este lesz a Csíksomlyói passió bemutatója

Izgalmas, lélekemelő előadás tanúi lehetnek szombat este a Csíksomlyói passió nézői a csíksomlyói nyeregben - mondta el Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója, a darab rendezője az M5 kulturális csatorna Hétvégi Belépő című műsorában szombat délelőtt

2018. augusztus 18. 10:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csíksomlyói passió a Duna Televízió műsorán November első napján 20.05-től a Vidnyánszky Attila által rendezett és Zsuráfszky Zoltán által koreografált Csíksomlyói passió előadását láthatják a nézők a csíksomlyói Nyeregből.

Nem lehet bebizonyítani, hogy túlszaporodott a medveállomány állította a volt román miniszterelnök Székelyföldön, ahol túlszaporodott a medveállomány A kormányzása idején hozott döntések következtében fokozódott medvegondokkal és a csíksomlyói búcsú UNESCO-védettsége akadályozásával szembesítették a csíkszeredai sajtótájékoztatóján Dacian Ciolot.
Vidnyánszky Attila: A kultúr-tao a színházi szakma rákos daganata Ismertette, rengeteg visszaélés történt a tao-pénzek területén. Példaként hozta fel, hogy értékes címek szorultak ki a színházakban, mert sok teátrum taós előadásokat tűzött színpadara.
Elsődleges feladat a magyarság szolgálata Vidnyánszky Attila egy teljesen új színházi nyelvet valósított meg, és újraértelmezte a nemzet egészét kifejezni akaró színjátszás fogalmát és fontosságát egyaránt. Nemcsak főigazgatóként, de rendezők...

40 éve Nemzeti A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház negyven éve nyerte el nemzeti státuszát. [...] Bővebben!
A választás isteni lehetőség Eddig négy alkalommal vitte színre Vidnyánszky Attila Madách Imre klasszikusát, Az ember tragédiáját. A mai, pénteki bemutatóra négy éve készül a rendező.
Aréna musical - A Győri Nemzeti Színházban Fenyő Miklós új musicalje! A rock and roll stílus hazai megteremtője, a szakma doyenje, Fenyő Miklós szinte már hazajár Győrbe. Eddig három musicaljét mutatta be nagy sikerrel a Győri Nemzeti Színház. Tartolt a Hotel Menthol (...
Ebben a szakmában az első tíz év pályakezdés Interjú Mădălin Hîncuval, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának fiatal rendezők számára meghirdetett pályázata nyertesével.  [...] Bővebben!