Sargentini-jelentés: A Néppárt nem ad utasítást a szavazáshoz, de Weber megszavazza

Nem függesztették fel a Fidesz európai néppárti tagságát, a szerdai szavazáshoz pedig nem adnak utasítást, de Manfred Weber maga igennel fog szavazni a jelentésre.

2018. szeptember 11. 20:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Részt vesz a hetes cikkely szerint indult eljárás megvitatásában a magyar kormány Üdvözli Budapest Manfred Weber megválasztását.

Kovács: Manfred Weber megválasztásával a Néppárt összezárt Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Manfred Weber megválasztásával az Európai Néppárt összezárt és olyan álláspontot vett fel, amely közelebb van az alapító atyák és például Helmut Kohl néhai ném...
Vissza a kereszténydemokráciához Az Európai Néppárt egyértelműen és markánsan kereszténydemokrata irányba, a Fidesz-KDNP által is képviselt irányba mozdul el - mondta Deutsch Tamás. Az európai parlamenti képviselő ezt a néppárt helsi...
Az Európai Bizottság elnöki posztja az egyik legfontosabb pozíció az unióban Szerdán kezdődik az Európai Néppárt kétnapos kongresszusa Helsinkiben. A tervek szerint itt választják meg azt a csúcsjelöltet, aki jövő májusban Jean-Claude Juncker helyébe léphet.
Liberális békát nyelethet le Orbánnal az Európai Néppárt Az uniós pártszövetség nyilatkozattervezete élesen szembemegy mindennel, amit a magyar miniszterelnök mostanában nyilatkozott.
Manfred Weber lezárná az uniós csatlakozási tárgyalásokat Törökországgal Végre kimondaná, hogy nem kapják meg a teljes jogú tagságot.

Az Európai Néppárt listavezetői helyére pályázó Alexander Stubb a pártból való kizárással fenyegette meg Orbánt és a Fideszt Azt mondta, a Fidesznek hitet kell tennie az Néppárt értékei mellett, ha maradni akarnak.
A fidesz európai pártcsaládján keresztül próbálják jobb belátásra bírni Orbánt a CEU hallgatói Egy 15 perces flashmobot terveznek, az erről készült felvételt pedig eljuttatják az Európai Néppárt jövő heti kongresszusára.
Ceglédi: Einstand, Szvatopluk! Weber úr, Cornstein úr: vagy megtanulják Orbán Viktort, vagy üstöllést importáljuk önökhöz a rendszerét.
Schöpflin: Az Európai Néppárt kiáll Orbán mellett Minden családnak megvan a fekete báránya, akit jobb benn tartani.
Nem teszi zsebre Juncker, amit a kommentelőktől kapott Tegnap volt négy éve, hogy a kvótakirályt, Jean-Claude Junckert, (akiről egyébként most az is kiderült, hogy nagy Románia-rajongó) az Európai Néppárt (EPP) Dublinban vezető jelöltté választotta. Így k...
Kormányszóvivő: A bevándorlás áll a Magyarország elleni támadások mögött Kovács Zoltán Manfred Weber nyilatkozatára reagált.