A Time címlapján Európa új arca látható, a bevándorlási cár, aki ki akarja csinálni az EU-t

Igen, bizony, Európa új erős embere a téma!

2018. szeptember 13. 22:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dömötör Csaba: A nyomás ellenére is érvényesíti akaratát a kormány Nem célravezető az, hogy az Európai Néppárt olyan ügyekben működik együtt a liberális pártokkal az Európai Parlamentben, amelyek hosszú évekre meghatározzák Európa sorsát.

Bravúros döntetlent játszott első tétmérkőzésén a női futsalválogatott Az ellenfél ukrán csapat Európa egyik legjobbja.
Hír: Orbáni végállomás: szélsőjobbos párt vezeti Magyarországot Orbán Viktor a mai napon végérvényesen szakított az európai konzervatív jobboldallal és bejelentkezett az Európa-ellenes szélsőségesek vezetőjének.
Prágában megemlékeztek a 68-as "élő fáklyákról" Közép-Európa nemzeteinek közös felelőssége megemlékezni a 20. század olyan eseményeiről, melyek az egyre erősödő visegrádi identitás alapját képezik - jelentette ki Latorcai János, a magyar Ország...
Halász Bence megint bronzéremig vetette a kalapácsot! A berlini Európa-bajnokságon szintén bronzérmes fiatal atléta most Ostravában mutatta meg, hogy nemcsak a jövő, hanem a jelen embere is egyben.
Schumacher fia beindult, sorban negyedik versenyhétvégén nyert Már második a Forma-3 Európa-bajnokság összetettjében a 19 éves tehetség.

Elfelejtették benevezni a horvát játékost, lemaradt az Európa-ligáról Öt új játékosának nevét leadta a Girondins Bordeaux, a hatodikról viszont megfeledkezett a francia csapat.
Varga a Puskás Akadémiához igazolt Varga a Puskás Akadémiához igazolt hir magyar átigazolás nb1 Varga József Puskás Akadémia panucci cs, 09/06/2018 - 21:57 A Pus...
A Vidi 23 fős kerete az Európa Ligára A Vidi 23 fős kerete az Európa Ligára hir magyar foci Európa Liga MOL Vidi FC panucci sze, 09/05/2018 - 21:45 A Vidi leadta az Európa Li...
Ukrajna önként befizetett 400 ezer dollárt az Európa Tanácsnak Az oroszok pénzügyi zsarolásával indokolták.
Akadozik a Facebook, az Insta és a WhatsApp Főleg Európa és Észak-Amerika egyes részein vannak kimaradások.
Szeptember 6-9. között 27. Budapest Borfesztivál (2. rész) Európa egyik legszebb borfesztiválja a megújuló Budai Várban.