Észak- és Dél-Korea összekötő irodát nyitott

Ez az első lépés a diplomáciai képviseletek megnyitása felé.

2018. szeptember 14. 5:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dél-Korea kétszáz tonna mandarint ajándékozott Észak-Koreának Kim Dzsong Un ajándékát viszonozzák, aki kétszáz tonna gombát küldött nekik szeptemberben.

Újra közös hadgyakorlatot tart az USA és Dél-Korea Alig néhány nappal az amerikai és az északi külügyminiszter találkozója előtt.
Washington nyolc országgal szemben enyhít az iráni szankciókon Mind a nyolc országot nem nevezték meg, azonban közöttük van a baráti Japán, India és Dél-Korea.

A két Korea megkezdte a fegyverek kivonását a közös biztonsági zónából Észak- és Dél-Korea megkezdte a fegyverek kivonását és az őrhelyek felszámolását a Panmindzson határfalut körülvevő közös biztonsági zónából (JSA) közölte a szöuli védelmi minisztérium egyik szóvivőj...
LoL Worlds 2018 - Dél-Korea kiesett Ez most egy olyan hír, amit soha nem hittünk volna, hogy valaha is be fogunk gépelni ide nektek.
Az észak-koreai férfi mindent hátrahagyva délre menekült, ahol végül koholt vádak alapján kivégezték Az ország kettéválasztása óta több mint 30 000 ember disszidált Észak-Koreából Dél-Koreába. Köztük egyedülálló helyet foglal el az eleinte üdvözölt és hősként ünnepelt, majd árulóként kivégzett Li Szú...