Eva Longoriát egyre természetesebbé teszi az anyaság

Smink felrakásával például most nem fáradt.

2018. szeptember 14. 7:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Az IoT már nem csak a kísérletező kedvű cégek gyakorlóterepe Menedzselt IoT-megoldásokkal lép piacra az Invitech az IoT Insights bevezetésével.
Guminővel szeretkezett a tök pucér férfi az autópálya mellett videó Szalagkorlát-szex Northamptonban.
Ide érdemes elmennie a hét végén Idén először két napon át tart majd a Kutatók Éjszakája.
A műanyag szívószál és a zsemlés zacskó is eltűnhet az üzletekből Durván emelkedik januártól a termékdíj, próbálják kiszorítani a műanyagot.
Vergne és Lotterer újraforgatta a Jóbarátok főcímét Parc Fermé: Vergne és Lotterer újraforgatta a Jóbarátok főcímét
Támogatta Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitánnyá való kinevezését a közgyűlés A jelenlegi rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor szeptember 30-án távozik posztjáról, miután vezetői kinevezését saját kérésére visszavonta a belügyminiszter.

Eva Longoriát lepisilte egy koala, de nem esett kétségbe - fotó Néhány hónappal ezelőtt még kiakadt volna ezen Eva Longoria! A Született feleségek című sorozat színésznője a hétvégén egy ausztráliai állatkertben járt, ahol volt szerencséje testközelbe kerülni egy ...

Top hírek:
Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Viktor Orbán: industria farmaceutică este motor al creşterii economiei ungare Szolnok, marţi, 25 septembrie 2018 (MTI) - Industria farmaceutică este motor al creşterii economice ungare şi domeniul cel mai inovator, scopul este creşterea acesteia şi în viitor, astfel încât ponderea din produsul intern brut să crească de la nivelul actual de 6% la 8% - a declarat marţi, prim-ministrul Viktor Orbán, la inaugurarea unei noi clădiri din Szolnok a fabricii de produse farmaceutice cu capital ungar "Béres Gyógyszergyár Zrt.
A világ legnépszerűbb gyomirtója szerepet játszhat a méhek pusztulásában Károsítja az emésztőrendszerükben élő baktériumokat. A Monsanto szerint nem is.
Sosem látott fotókon Freddie Mercury - Így csak a barátai ismerhették a legendát Brian May adott ki egy fotókönyvet Freddie képeiből.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!