A Somló hegy kistestvérét imádják a túrázók: a Ság vidékét bejárni igazi élmény

A Ság hegy imádni való tanúhegy Kemenesalján, ami könnyű túrák helyszíne lehet.

2018. szeptember 14. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Anyagi gondokkal küzd Somló Tamás özvegye Hiába tartozott az ország első számú művészei közé Somló Tamás, özvegye állítja, nem dúskált a pénzben. Gyöngyvérnek pedig még nehezebb lett az élete, miután egyedül maradt.

Friss hírek
Rajongóitok sírját ássátok meg keményen beszólt kollégáinak a plus size modell Ashley Graham a Dolce & Gabbana plus size szupermodellje rendbe rakta a kövérséggel kapocslatos tévhiteket és keményen beszólt túlsúlyos kollégáinak.
Shia Labeouf válik Robert Pattinson exe miatt Pedig azt hittük, most egy kicsit elcsitulnak a kedélyek a színész körül, aztán mégsem.
Szabó Zsófi őszintén az anyaságról: "Tíz hónapja nem alszom" Férje kérte, hogy ne írja ki problémáit a követőinek.
iPhone-alakú sírkövet állíttatott lányának a gyászoló apa Egészen bizarr formában gyászolja nemrég elvesztett lányát egy orosz férfi. A 25 évesen elhunyt lány ugyanis egy iPhone-alakú sírkövet kapott, melynek az ő arcképe a háttérképe. Egy helyi férfi azt nyilatkozta, először azt hitte, hogy hallucinál, amikor meglátta a több mint másfél méter magas márványkészüléket.
Így dobd fel az otthonod: Zseniális őszi dekorációk fillérekből Ezeket imádni fogjuk.
Berki Krisztián szerint Singh Vikinek nem csak az élete kerek ˝Hogy lehet, hogy nálad minden kerek? Azt látjuk, hogy sok helyen kerek vagy.˝ A legbátrabb páros játékosának idomait dicsérte a FEM3 CAFÉ műsorvezetője. Berki Krisztián arról faggatta Singh Vikit, hogy képes egyszerre az élet minden területén helyt állni.

Somlói Juhfark Ünnep tizenhét pincészet boraival A Somló emblematikus szőlőfajtája, a juhfark legjobb tételeit vonultatja fel szombaton a tizenhét pincészet részvételével meghirdetett 3

Top hírek:
Sosem látott fotókon Freddie Mercury - Így csak a barátai ismerhették a legendát Brian May adott ki egy fotókönyvet Freddie képeiből.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.
Őszi sorozatok Ajánló - Ők azok, akik tudják mi hogyan lesz zamatos, illatos, ellenállhatatlan! Ők azok, akiknek Önök előtt nincsenek titkaik! A legnépszerűbb séfek hozzák el otthonaikba a világ ízeit! Tanuljanak a legnagyobb séfektől idén ősszel is a Lichi TV-n!
Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.
Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.