Kim Lane Scheppele: Magyarország már nem demokrácia

Az Európai Unió óriási hibát követ el, ha alábecsüli Orbán Viktort, ugyanis az alkotmányjogász szerint el fogja érni a magyar miniszterelnök azt, amit akar.

2018. szeptember 14. 15:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Változás! Vasárnap 16 órakor találkozzunk a Bem József téren! Mutassuk meg magunknak és a világnak, hogy Magyarország nem Orbán Viktor! Sokkal több annál. Kattintsatok, igazoljátok vissza az eseményt, hívjátok meg az ismerőseiteket és gyertek!

Orbán Viktor szerint kizárhatják a Fideszt a Néppártból Egy résztvevő elmondása szerint a miniszterelnök körülbelül 50 százalék esélyt lát a Fidesz kizárására a Néppártból - írta az atv.hu. Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt...
Orbán nagy játszmája a Sargentini-jelentés árnyékában Orbán Viktor a Néppártot is felrobbantaná, ha ettől fontosabb politikussá válhatna. Ehhez viszont a jövő májusi EP-választáson a szélsőjobbnak nagyon jól kell szerepelnie, az addigra Macron vezette li...
Hír: Orbáni végállomás: szélsőjobbos párt vezeti Magyarországot Orbán Viktor a mai napon végérvényesen szakított az európai konzervatív jobboldallal és bejelentkezett az Európa-ellenes szélsőségesek vezetőjének.
Manfred Weber: az EPP kompromisszumkészséget vár a Sargentini-jelentés vitájában Manfred Weber szerint az Európai Néppárt (EPP) azt várja, hogy Orbán Viktor kompromisszumkészséget mutasson a Sargentini-jelentés vitájában az európai partnerei irányába. Az EPP európai parlamenti fra...
Orbán Viktor unokája is ott volt Kötcsén A miniszterelnök fel is töltött róla egy képet Facebook-oldalára.

Orbán Viktor kötcsei képeket osztott meg A kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben adott helyzetértékelést a politikai folyamatokról.
Ajánlást nem, csak tanácsot ad a CDU/CSU a Sargentini-szavazásra Egy CSU-s szerint Angela Merkel és Orbán Viktor egyaránt tagja az EPP-nek, és kész.
Macron választás elé állította az EPP-t Macron újabb támadást indított Orbán Viktor ellen a demokráciával és a jogállamisággal való visszaélés miatt írta a Reuters.
Magyarország az Európai Unió további bővítését szorgalmazza Takács Szabolcs elmondta, hogy a szerdai tárgyalás központi témája a koszovói és a szerb kormány között felmerült területcsere volt, amely rendkívül érzékeny kérdés. 
Kirgizisztán fontos partner lehet Magyarország a gazdaság, a turisztika és a kultúra terén is partnerként tekint Kirgizisztánra. Erről beszélt Orbán Viktor a kirgiz államfővel folytatott megbeszélését követően. A találkozón Orbán Vikt...
Salvini szerint Merkel alábecsült, de egyetért fog érteni vele Orbán Viktor határvédelmével már most egyetért a Liga elnöke.