Vádalkut köthet Trump volt kampányfőnöke

Egy másik perben nyolc vádpontban már elítélték, az újabb súlyos börtönévekkel fenyegető második tárgyalás előtt úgy tűnik, megegyezett az ügyésszel.

2018. szeptember 14. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump cáfolja, hogy kiadnák Erdogánnak a fő ellenségét Korábban az NBC úgy értesült, hogy a kormány Gülen kiadatását fontolgatja.

Trump: Könnyedén megválaszoltam Mueller kérdéseit A Fehér Házban jelentette be, hogy kitöltötte az orosz-szálat nyomozó ügyész kérdőívét, de még nem küldte el.
Divattervezőt jelölt Trump dél-afrikai nagykövetnek Donald Trump 2016-os megválasztása óta nincs ott nagykövet.
Macron: Franciaország az USA szövetségese és nem a vazallusa Reagált a francia elnök Trump tweetjeire.
A first lady összeveszett Trump helyettes nemzetbiztonsági tanácsadójával, az állásába kerülhet A repülőn történő ültetésen és a nemzetbiztonsági források felhasználásán kaptak össze.
A Honda Kínába menekült Trump háborúja miatt A japán gyártó eddig Amerikából exportálta Kínába a luxusautóit, a kereskedelmi háború miatt ez már nem éri meg.

Elesett amerikai katonákról emlékezett meg Trump Kisebb tiltakozások kísérték a látogatását.
Ötezer migráns indult Mexikóvárosból az Egyesült Államok felé Donald Trump elnök korábban kijelentette, a karaván tagjai nem léphetnek be az USA területére.
WSJ: Trump közvetlenül is benne volt a viszonyai eltussolásában Az elnök ezt eddig tagadta, de a lap szerint már bizonyíték is van rá. Ha így van, törvényt sértett.
Bíróság függesztette fel Trump egyik legvitatottabb migránsellenes lépését A szövetségi fellebbviteli bíróság kemény szavakkal ítélte el a DACA-program eltörlését.
Lemondott Trump kedvenc céltáblája, az amerikai igazságügyi miniszter Az elnök már régóta ki akarta piszkálni a kormányból.
A demokraták megnyerték a képviselőházi választást, kemény két év vár Trumpra Az amerikai választók véleményt mondtak Trump elnökségéről.