Vádalkut köthet Trump volt kampányfőnöke

Egy másik perben nyolc vádpontban már elítélték, az újabb súlyos börtönévekkel fenyegető második tárgyalás előtt úgy tűnik, megegyezett az ügyésszel.

2018. szeptember 14. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Washington fontolóra veszi Lengyelország kérését Donald Trump fogadta Andrzej Duda lengyel elnököt.

Egy fekete nő azt hazudta, Trump miatt támadták meg Még mindig megy a hiszti Trump miatt, a libsik a mai napig nem tudtak beletörődni a vereségbe.
Szexuális zaklatással vádolja egy nő Trump konzervatív főbírójelöltjét Tinédzserkorukban Brett Kavanaugh egy házibuliban fogdosta, és megpróbálta levetkőztetni, állítja a nő.
Jöhet a Kínára kivetett amerikai védővámok újabb, 200 milliárd dolláros köre Fehérházi források szerint az utolsó finomítások zajlanak, mielőtt Trump hivatalosan is bejelenti a kereskedelmi háború komoly eszkalálódását.
Trump volt kampányfőnöke épp arra készül, hogy hátba szúrja az elnököt Paul Manafort egy éven át ellenállt, és nem adta ki Trumpot az ellene nyomozó ügyészeknek. Trump most viszont kezdhet izgulni.
Aki külföldiként beavatkozik az amerikai választásokba, az szankciókra számíthat Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke aláírta azt a törvényt, melynek értelmében szankciókat lehet kivetni azokra a külföldi országokra, vállalatokra és magánszemélyekre, akik beavatkoznak az USA v...

Reuters: Trump szankciókkal büntetné a beavatkozást az amerikai választásokba Ráadásul a titkosszolgálatok jelentései alapján szabná ki a büntetéseket.
Trump újra találkozik Kim Dzsongunnal Előző alkalommal a koreai diktátor jól átverte az amerikai elnököt, de mindegy, ez is hatalmas show lesz!
Pence szerint nyomoznának is a névtelen Trump-ellenes cikk ügyében Pénteken Trump vizsgálatot sürgetett a cikk ügyében, az alelnök most egy interjúban azt mondta, szerinte lehet jogalapja egy ilyen vizsgálatnak, hogy kiderítsék, ki írta a cikket.
Nőttek a Nike eladásai a Kaepernick-ügy után Hiába Trump, hiába a bojkott, a cég jól járt.
14 nap börtönt kapott Trump embere, mert hazudott az orosz kapcsolatairól A 2016-os kampánycsapat tagja az orosz befolyást vizsgáló nyomozókat vezette félre.
Trump és Kim Dzsongun nagyon vigyáz, hogy bármi van, egymást ne támadja Amikor Trump lemondta külügyminisztere újabb phenjani útját, először beszélt arról, hogy nem haladnak a tárgyalásokon, ezért pedig Kínát is felelőssé tette. Észak-Korea közben már titkos háború előkés...