Nem éheznek a spanyol bajnokság focistái

A Barcelona és a Real Madrid fölénye a pályán kívül is brutális.

2018. szeptember 14. 17:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karim Benzema barátait letartóztatták, mert kínvallatással zsarolták A Real Madrid botrányfocistája korábban saját játékostársát zsarolta szexvideóval, és szalafista mecsetet támogatott.

Két alapemberét is elveszítette a Real Madrid A meccset megnyerte, de két játékosát elveszítette a madridi csapat a 12. fordulóban.
Hatgólos meccsen könnyed Real-siker a Celta ellen A Real Madrid továbbra is  százszázalékos Solari irányításával, ezúttal a Celta látta kárát.
A Real Madrid kerete a Celta ellen A Real Madrid kerete a Celta ellen hir spanyol foci Real Madrid panucci szo, 11/10/2018 - 23:47 A Real Madrid kerete a Celta Vigo elle...
Döntöttek a Real Madrid ideigelenes edzőjéről A BL-címvédőnél most jár le az argentin szakember megbizatása.
Keményen tagadta, hogy a Real Madrid vezetőedzője lesz Újabb tréner mondott nemet a királyiaknak.

Viktoria Plzen - Real Madrid 0-5 Videó Viktoria Plzen - Real Madrid 0-5 Videó hir spanyol foci bl Bajnokok Ligája Real Madrid Viktoria Plzen panucci cs, 11/08/2018 - 00...
Megtorpant a Barcelona A Barcelona Lionel Messi nélkül állt ki az Internazionale vendégeként; ennél is sokkolóbb volt, hogy rikító rózsaszín mezben.
Barcelona: ő lehet a csapat következő dél-amerikai sztárja Már a nyáron is próbálták leigazolni a futballistát.
Éhes vaddisznók mászkálnak Barcelona belvárosában Már a Sagrada Família környékéig merészkednek.
Messi nélkül nem úgy harap a Barcelona, Suárez igen A La Liga 11. fordulójának szombati zárómeccsén a Rayo Vallecano a 87. perig vezetett a katalán óriás ellen, de végül be kellett érnie a nulla ponttal.
'Komoly teszt lesz ez Solarinak' - Matuz Krisztián  Kommentátorunk szerint nem lesz egyszerű dolga a Real Madrid frissen kinevezett edzőjének az újonc ellen.