Salvini lerabszolgázta a migránsokat, kiborította luxemburgi kollégáját

A luxemburgi külügyminiszter teljesen kiborult, közbekiabált.

2018. szeptember 14. 18:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiutasításra kiutasítással válaszolna Szijjártó Ha kiutasítják a beregszászi konzult, hazánk is konzult utasít ki.
Miért csak a női szuperhősöknek kell mosolyogniuk? Megosztotta a rajongókat a Captain Marvel első része, a kommentelők szerint a főszereplő nem mosoly eleget. Végül maga a főszereplő rakta helyre a trollokat.
Az IoT már nem csak a kísérletező kedvű cégek gyakorlóterepe Menedzselt IoT-megoldásokkal lép piacra az Invitech az IoT Insights bevezetésével.
Csend, madárfütty, borongós napok A legendás Illés zenekar tagjaival megosztva kapott EMeRTon- és Kossuth- díjat, Budapest XIII. kerületének díszpolgára, Szörényi Levente testvérbátyja.
Guminővel szeretkezett a tök pucér férfi az autópálya mellett videó Szalagkorlát-szex Northamptonban.
A volt izraeli miniszterelnök egy orvosi kannabiszt gyártó cég elnöke lett Ehud Barak, aki 2007 és 2013 között védelmi miniszter is volt, a fizetésen kívül 5 százalékos részvényopciót is kap a munkájáért.

Top hírek:
Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Viktor Orbán: industria farmaceutică este motor al creşterii economiei ungare Szolnok, marţi, 25 septembrie 2018 (MTI) - Industria farmaceutică este motor al creşterii economice ungare şi domeniul cel mai inovator, scopul este creşterea acesteia şi în viitor, astfel încât ponderea din produsul intern brut să crească de la nivelul actual de 6% la 8% - a declarat marţi, prim-ministrul Viktor Orbán, la inaugurarea unei noi clădiri din Szolnok a fabricii de produse farmaceutice cu capital ungar "Béres Gyógyszergyár Zrt.
A világ legnépszerűbb gyomirtója szerepet játszhat a méhek pusztulásában Károsítja az emésztőrendszerükben élő baktériumokat. A Monsanto szerint nem is.
Sosem látott fotókon Freddie Mercury - Így csak a barátai ismerhették a legendát Brian May adott ki egy fotókönyvet Freddie képeiből.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!