Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad

Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.

2018. szeptember 24. 10:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Mr. és Mrs. Smith - október 22., hétfő, 23.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Kerry Washington, Adam Brody #filmekegesznap
Horoszkóp: október 16., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!
Több mint TestŐr - szombat 10.10 Ajánló - Nézd a Több mint TestŐr következő epizódját szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Az élet dalos oldala - 46. rész Reality-műsor
Gólözön és döntetlen! Észtország-Magyarország 3-3 Fordulatos, gólgazdag találkozón nem tudtunk örülni a végén, Észtország-Magyarország 3-3. A magyar labdarúgó-válogatott ezzel a negyedik fordulót követően maradt a harmadik helyen a csoportjában, amelyet már nem nyerhet meg, azaz biztosan nem jut fel a Nemzetek Ligája B osztályába. Nemzetek Ligája, C osztály, 2.
Ninja Warrior 2018 - 2. adás Kezdetét vette második Selejtező, ahol újabb 50 harcos kapott esélyt, hogy meghódítsanak minden akadályt, és a Középdöntőbe juthassanak.

Top hírek:
Anyja sem tudja, hogyan halt meg Szabika A kórházban vesztette életét az a két és fél éves kiskunmajsai kisfiú, aki múlt szerdán játék közben eshetett bele a családi házuk udvarán lévő kerti tóba. Édesanyja ugyan pillanatok alatt kihúzta és kórházba szállították, de egy rejtélyes komplikáció lépett fel. Nem kellett újraéleszteni, egy kicsit megpaskoltam a hátát és magához tért.
Versenyt akart futni a metróval Márk Mint akit üldöznek, úgy rohant be a metróalagútba Budapesten egy 18 éves fiatal, végül ájultan elhevert a síneken. Majdnem egy órára leállította a metrót.
Végre! Olyan újítás jön a Messengeren, amit nagyon sokan szeretni fognak Nem is értjük, eddig miért nem jöttek elő ezzel.
Húsdarabok hullottak az égből: a legfurább dolgok egyike, ami valaha fentről potyogott Nem lehetett valami szép látvány, de nem ez az egyetlen bizarr dolog, ami fentről érkezett.
Így áll a szexi, felsliccelt szoknya a képzeletben és a valóságban - Mindenki tapasztalta már a különbséget A ruhák nem mindig úgy festenek felvéve, mint a hirdetésben vagy az Instagramon: ezekkel a problémákkal a legtöbb nő szembesült már.
Rajongóját vette feleségül Maros Gábor Sok szakmai, magánéleti kudarc, kirúgások és egy idegösszeomlás után újra boldog Maros Gábor. Az Opera és Operett Színház egykori csillaga a múlt héten harmadszorra is megnősült. Násznép nem volt az esküvőn, a szekszárdi városházán tartott szertartáson csupán menyasszonyának fia és lánya jelent meg.