Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad

Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.

2018. szeptember 24. 10:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezért van valójában pompom a sapkákon! Nem díszként szolgál Fontos funkciója van.
Eláruljuk, ki nyerte a Csak show és más semmit Tíz epizód után végéhez ért a Csak show és más semmi, hat nő és hat férfi versenyző kűzdött meg egymással, a showkirály(nő) címért, ami végül Vastag Csabára szállt.  A showkirály a megelőző adásokban négy alkalommal diadalmaskodott.
Érzelmes vallomás: Tatár Csilla meghatódva vallott csapattársairól Tatár Csilla hálás volt, hogy a légtornász feladatot Szandival, Babettel és Alexával adhatta elő, mert elárulta, nagy harmónia alakult ki köztük. 
Félelmüket legyőzve nyújtott hibátlan teljesítményt Koholák Alexa, Köllő Babett, Tatár Csilla és Szandi Tökéletes szinkron, lélegzetelállító látvány és hihetetlen bátorság jellemezte Koholák Alexa, Köllő Babett, Szandi, Tatár Csilla közös produkcióját.
Köllő Babett könnyek között gyakorolta a légtáncot Köllő Babett a könnyeivel küzdött a próbák alatt, szinte halálfélelme volt, amikor a csoportos légtornász műsorszámot kellett gyakorolnia társaival.
A Csak show és más semmi showkirálya: Vastag Csaba A Csak show és más semmi Döntőjében a versenyzők ismét párokban mutatták be produkciójukat: Köllő Babett és Curtis tütüben tipegtek, Szandi és Vastag Csaba együtt ropták, Koholák Alexa és Pápai Joci buborékokkal borították be a stúdiót, Tatár Csilla és Schobert Norbi Kangooztak, Horváth Éva és Veréb Tamás a levegőben nyűgöztek le minket, Eke Angéla és Baronits Gábor zsonglőrködtek, majd a közös előadásokat követően pedig csoportosan is láthattuk őket, ám fontos, hogy ezúttal már a végső győzelem volt a tét.

Top hírek:
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
Paula és Paulina - 87. rész Carlos Daniel sem tudja elkerülni a találkozást Paulával, ez persze csak vitához vezet. Estefania értesül Leandro és Viviana házasságáról és közli Willyvel is. Willy viselkedése hirtelen megváltozik a felesége irányába, amikor megtudja, hogy ismét kikérte a jussát. Gema jelentkezik Paulánál, aki azt tervezi, hogy a segítségével áll bosszút a Bracho családon.
Miért lesz egyre több magyar nő IR-es? A felismerés létfontosságú lenne 2014-ben 727 ezer 2-es típusú cukorbeteget számoltak össze, ez a lakosság 7%-a. Az újonnan diagnosztizáltak több mint fele nő.
Lelőtték a strasbourgi merénylőt Mint arról korábban beszámoltunk, rendkívül súlyos támadás rázta meg a franciaországi Strasbourg városát, ahol kedd este egy fegyveres nyitott tüzet a karácsonyi vásár közelében, végezve három emberrel, valamint megsebesítve további tizenkettőt. A tettes, Chérif Chekatt lövést kapott, de elmenekült a helyszínről.
Lázban égnek a Barátok közt-rajongók: Feltámasztják Berényi Zoltánt? Egészen különleges fordulatot vett a napokban a Barátok közt. Nagyon úgy fest, hogy a produkció húszéves történetének legnagyobb dobására készül, és visszahozza az első epizódban elhunyt szereplőt.
Fokhagymával sült, fűszeres krumpli: kívül jó ropogós Nem kell több kifogás, ha sült krumplit kíván a család! Ez nem tocsog az olajban.