Fordított smink sokkolja a netet

Egyre több sminkes Insta-sztár és vlogger próbálja ki a fura új őrületet. El sem tudod képzelni, hogy készül egy ilyen alkotás? Most megnézheted!

2018. szeptember 24. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cuki nyaralós fotót posztolt az Insta-sztár: nem sejtette, hogy mit indít el vele Dominique McCann egy jól megkomponált fotónak és egy szuper ötletnek köszönhetően a kreatív szemétszedés vezéralakja lett.

Pikáns képpel búcsúzik Baukó Éva - fotó Igencsak forró képet osztott meg magáról Facebook-oldalán Baukó Éva: a fehérneműs, bugyiba nézős kép mellé a volt ValóVilág-lakó egy kis búcsúzós Bikini-dalszöveget is mellékelt. Hogy mire utal a miel...
Dr. Krasznai Zsolt: Ódzkodom a műanyag  Insta-babáktól! Ki lehet az, aki már számtalan hazai hírességet szépített meg, szépített tovább aki azt is megmondja nekik, milyen beavatkozást nem ajánl, sőt nem hajlandó elvégezni?
Félmeztelenül lejtett szexi táncot Pirner Alma - videó Dögös, ugyanakkor nagyon is kedves videót tett ki Insta-oldalára Pirner Alma, aki hajszárítás közben kezdett szexi táncba - meztelen felsőtesttel, bájait csupán egy törölközővel takarva. Közben persze...

Van cukibb a cicánál, aki ennyire nem engedi el a gazdit?! videó Kész! Ennél nincs cukibb: Pooky cica egész egyszerűen megtiltja a gazdinak, hogy távozzon. Ha az a kulcsért nyúlna, a macsek is akcióba lép. Páratlan: Pooky egyébként igazi sztár: a brit négylá...
Festmények, de igazibbak, mint az Insta fotóid A kortárs brit festészet legnagyobb sztárjai, az eladási rekordokat döntő Francis Bacon, Lucian Freud és más művészek képei láthatók a Nemzeti Galériában. Ráncok, háj, megereszkedett bőr és izmok. Nye...
Survivor: Viki a játék feladásával fenyegetőzött Én inkább megyek el emelt fővel ezek közül a fogyatékosok közül, minthogy kiszavazzanak - mondta az insta-lány Emesének.
Lehalt az Insta Nem nálad van a baj, ha nem működik a képmegosztó. Szerverhibát jelez, az app nem frissíti a fotókat. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történt. (Independent)
Mourinho: Egy játékos sem nagyobb a klubnál Insta-videón veszhetett össze Pogbával. Pénteken sajtótájékoztatót tartott a United-edző.