Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt

Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.

2018. szeptember 25. 16:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem mondtak le, milliókat kaptak Nagyjából 10 millió forintot keresett a Jobbik azzal, hogy két képviselője, Staudt Gábor és a zsidózó Szávay István csak hetekkel később mondott le, és adta vissza mandátumát, mint ahogy azt bejelente...

Közös jelöltekkel mutatkozik be hamarosan Márki-Zay mozgalma A vidéki ellenzék szervezetlensége volt szerinte a Fidesz-kétharmad egyik fő oka, ezen akar változtatni.
Egyre kuszább az MSZP-s Molnár Zsolt szerepe a székházügyben Állítja, úgy kellett magát beküzdenie, egy videó szerint viszont simán besétált az MTVA-ba. Mit mond ő, és jelenti-e ez azt, hogy Fidesz-kollaboráns?
Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen - mondta a Fidesz-frakció szóvivője.
2019 nagy vesztese a Jobbik Nem hoztak plusz támogatókat az ellenzéki pártoknak a decemberi tüntetések, és a Fidesz-KDNP-t sem gyengítették. A biztos szavazók több mint fele továbbra is a kormánypártokat támogatja. Ez derül ki a...
Több ezren indulnak Európa felé Terrorveszély, erőszak, bűncselekmények és antiszemita támadások követik egymást ott, ahol megjelennek a migránsok. Ennek ellenére a bevándorláspárti politikusok ontják azokat a javaslatokat, amelyek ...

A Fidesz szerint az előválasztásnak az a tanulsága, hogy a budapestiek nem kérnek a bevándorláspárti politikából Meddig akarnak még bohóckodni? - vonta kérdőre az ellenzéket Borbély Lénárd csepeli polgármester.
Szájer József: Magyarországon nincs cenzúra A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a magyar sajtóviszonyok demokratikusabbak, mint sok nyugati országban.
Fidesz: Az ellenzék a Soros-kampány újabb megrendelését hajtja végre A közigazgatási bíróságok csak újabb ürügyet jelentenek az ellenzéknek.
Orbán Viktor: Magyarország a spanyol álláspontot támogatja Venezuela ügyében Pablo Casado, a spanyol Néppárt elnöke telefonon megbeszélést kezdeményezett a Fidesz elnökével. Orbán Viktor leszögezte: Magyarország a spanyol Néppárt álláspontját osztja.
Ezt a vitát nem lehet komolyan venni Semmilyen szempontból nem vehető komolyan a szerdai Magyarországról szóló európai parlamenti vita. Ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette ki. Hidvéghi Balázs kiemelte, az esemény csupán a So...
A nap legfontosabb hírei – 2019. január 29. Mészárosnál ülésezik a Fidesz-frakció, sorosozik a Magyar Posta.