Felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel vízisízik ez a hároméves videó

A hároméves Olivia Jackson egész családját ámulatba ejtette, amikor életében először kipróbálta a vízisít az észak-karolinai Gaston tavon. A kislánynak ugyanis úgy tűnik , hogy ösztönösen kiváló érzéke van ez a látványos sport iránt.  Miután Jackson elsajátította az alapokat, teljes magabiztossággal pattant a deszkára, és felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel siklott át a hullámokon.

2018. szeptember 26. 14:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Betty, a csúnya lány - 149. rész Marcela meglepve veszi tudomásul, hogy már csak ő áll ellen Betty elnökségének. Betty egyelőre nem akar találkozni Michellel, mert még mindig nagyon fáj neki Armando elvesztése. Patricia béremelést kér Bettytől, aki azonban ezt elutasítja.
Egy pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy terhes nőt, és kivágták a babáját A nyolc hónapos terhes Mara Cristiana da Silva holttestét tegnap, azaz október 17-én találták meg egy Joao Pinheiro nevű város melletti erdőben. A 23 éves brazil nőt drótkötéllel egy fához kötözték, és kivágták a babáját a méhéből. Ezzel majdnem egyidőben viszont a közeli kórház személyzetének gyanús lett egy Angelina Rodrigues nevű, 40 éves nő, aki azzal jelentkezett be a kórházba, hogy azt állította, éppen megszült.
Áll az alku - 57. adás Egy újabb rendhagyó kezdés után az Áll az alku divattervező játékosa, Péter foglalta el helyét Gundel Takács Gábor mellett...
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Hosszútávú kapcsolatot akarsz? Ennyi idő után feküdjetek le először Három opciót is adunk, ha elbizonytalanodtál volna.
Végre teljes valójában láthatjuk Kulcsár Edina gyermekét, Medoxot Tündéri a kis csöppség!

Top hírek:
Zámbó Krisztián: ˝Teljes a zűrzavar˝ - csütörtök 20.40 A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Megvan az év legkülönlegesebb cukormentes tortája - A bükki füvesember is ajánlja Mákos céklatorta lett az év gyógynövényes, házi, cukormentes tortája.
"Gyűlöltem belenézni a tükörbe" - Judy a balesete utáni arcát utálta eleinte Judy a balesetének feldolgozásáról vallott a FEM3 Caféban.
Csak olyan állást keressen, ami érdekli is! Nagyon nehéz a helyzete annak, akinek egyik napról a másikra megszűnik a munkahelye. Bármennyire is sürget az idő, a kapkodás helyett inkább a megfontolt, körültekintő álláskeresés a hasznos út. Érdemes hosszú távra tervezni és ehhez a legjobb ajánlatot megkeresni, és minden lehetőséget ki kell használni.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.