Hozta a kötelezőt a FIFA 19

Az 576 KByte heti eladási toplistája is emlékeztet rá, hogy az EA Sports focis sorozatánál nem akad népszerűbb játékos termék itthon.

2018. október 1. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A FIFA elnöke segíthetett a City és a PSG gyanús pénzügyeiben Gianni Infantino akkor még az UEFA főtitkára volt, gyanús e-mailek buktathatják le a sportvezetőt.

Kemény vádak: a FIFA-elnök segített a szabályszegésben Amikor Infantino még az UEFA-főtitkár volt, a PSG és a City vezetőit titkos tárgyalásra hívta. Nem is zárták ki a klubokat.
Már 2022-ben 48 fős lehet a vb mezőnye A FIFA szerint megvalósítható, de Katar majd csak jövőre dönt a kérdésről.
FIFA 19 teszt Ha focirajongó vagy, akkor idén sem vagy könnyű helyzetben. Bár látszólag a FIFA és a Pro Evolution Soccer párharca évek óta lefutott, idén több szempontból sem egyértelmű, melyik sorozat új epizódját...
Kikelt a FIFA az amerikai spanyol meccsek ellen Már a legmagasabb szinten is nagy a felháborodás.
Elhalasztják a 2019-es Copa Americát A FIFA azt sem akarja, hogy Miamiban rendezzenek spanyol bajnokit.

Nagyot zuhant a magyar válogatott a FIFA-világranglistán Letaszították a világbajnok franciákat az élről.
A FIFA elnöke már most imádja a 2022-es vébét Gianni Infantinónak hatalmasak az elvárásai.
Annyira bejött a Nemzetek Ligája, hogy a FIFA is lemásolná Globális mini-vb-t csinálnának belőle. Eltörölhetik a Konföderációs Kupát, mindezt 25 milliárd dollárért.
Usain Bolt bekerül a FIFA 19-be? Egyre izgatottabban várja a világ, hogy valóban profi labdarúgó válik-e a történelem valaha volt leggyorsabb emberéből. Az ausztrál Central Coast Mariners közel áll ahhoz, hogy leigazolja Usain Bol...
FIFA 19 teszt - ha ez bemegy, akkor gól A legújabb rész képében az eddigi legkomplettebb FIFA-élményt kapjuk.
Lenyomta a Black Ops 4 a FIFA 19-et a briteknél Nagyon jól nyitott az új Call of Duty, és ezen bizonyára senki nem lepődött meg.