Újra árverésre kerül Einstein híres Isten-levele

A kézzel írt dokumentumban a tudós Istenről, a vallásról és a zsidóságról értekezik.

2018. október 3. 19:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez lesz az álomárverés geekeknek: Hawking kerekesszéke is eladó De például a doktori értekezésének másolata és a bomberdzsekije is megvásárolható az online árverésen, ahol Newton, Darwin és Einstein egyes dokumentumaira is lehet licitálni.

Nálunk dőlnek a melegrekordok, a spanyolokat megveszi az isten hidege Európa egyes magasabb pontjain már télies az időjárás, de nemcsak az Alpokban, hanem Franciaországban és Spanyolországban is havazott 600-700 méter tengerszint feletti magasságban.
A Vatikán állást foglalt: Isten minden embert szeret, a melegeket is A katolikus szinódus háromheti vita után foglalt állást egy sor kulcskérdésben.
"Isten csak a muszlimokat engedte fel Noé bárkájára" Többek között ilyen és ehhez hasonló döbbenetes tanítások miatt büntettek meg egy nagy-britanniai iszlám iskolát, amely eleve be sem volt jegyezve a szigetország hivatalos tanintézményeinek nyilvántar...
Tenya: ˝Úr Isten, ez nagyon gyors!˝ Első párosként Pintér Tibiék vettek részt a második kihíváson. Mindketten élvezték a vízi feladatot, ráadásul remekül teljesítettek, 18-ból 16 pontot szereztek.
Wayne Rooney továbbra is isten - videó A magyar tehetség pedig kábé vele egy lapon említhető lesz a tengerentúlon.

Einstein, Monroe, Hepburn: Fotókon híres emberek útlevelei a 20. századból Összeszedtük a 20. század legnagyobb sztárjainak iratait.
Elképesztő: egy utas elmesélte, hogyan hagyta magára az utasait a Wizz Air Szicíliában Csak egy éjszakára kaptak szállodát, miközben a cég következő járata 2 nappal később indult, de arra is csak tízen fértek föl, a többiek mehettek isten hírével. Az utasok perre készülnek.
A Föld egy semmiben sodródó űrhajó, és nincs Isten, de nélküle jövő sincs Korunk egyik nagy csillagásza, Martin Rees új könyvében sorra veszi az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyeket - melyeket mind az emberiség okozott magának -, és megpróbálja megsaccolni, hogyan é...
Isten nem létezik, de nélküle nincs jövőnk - a vallás felé fordul korunk egyik nagy csillagásza Martin Rees új könyvében sorra veszi az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyeket - melyeket mind az emberiség okozott magának -, és megpróbálja megsaccolni, hogyan élhetnénk túl a klímaváltozás-sú...
Stephen Hawking utolsó üzenete: "Nincs Isten" Londonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. A márciusban elhunyt elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, és kifej...
Isten nem ver robottal? Tiltott gyümölcs a robotika, elveszik a papok állását a gyóntatóbotok? Mesterséges intelligenciával találkozott a klérus: sci-fivel vizsgálják a katolikus jövendőt.