Újra árverésre kerül Einstein híres Isten-levele

A kézzel írt dokumentumban a tudós Istenről, a vallásról és a zsidóságról értekezik.

2018. október 3. 19:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mindenkinek meg akarja mutatni Isten szeretetét a pornósztárból lett lelkésznő Nadia Hiltonként volt pornós, ma már Isten felé fordult.

Csak Isten és a tenger tudja, hogy mi történt a nagy hajóval Speciális infrahang-jelenségek állhatnak a Bermuda-háromszög rejtélyének hátterében.
Menetelni Isten felé Ha nincs bennem hit, pozitív szemlélet és öröm, akkor nincs meghívó ereje annak mások felé, amit képviselek. Az az idő lejárt, amikor tízmillió magyart egy nagy keresztény tömbbe lehet szervezni.
Isten éltesse! Ma lett 98 éves mindenki Ági nénije Még most is olyan hajlékony, mint hajdanán minden idők legeredményesebb magyar, női olimpiai bajnoka.
Einstein hülye volt, az ókori indiaiak pedig repülőket építettek állítják indiai tudósok Nagyon súlyosra sikeredett az Indiai Tudományos Kongresszus egy-két felszólalása.
Einstein kinyújtotta a nyelvét, de tudod, miért? A fotó, amit ismersz, és a sztori, ami mögötte van Mindenki látta ezt a képet Einsteinről, de kevesen ismerik a hátterét.

Az ateisták városától szögesdróttal kellett távol tartani a keresztény migránsokat Liberal városát azzal alapították, hogy ott nem lesz se templom, se kocsma, se isten, se ördög. Aztán az alapító megtért.
Ady Endre: Adja az Isten elmondja Nagy Feró Ady Endre versét elmondja: Nagy Feró.
Ne lőjön fel kézből tűzijátékot, az Isten szerelmére Petárdázni meg sehogy se petárdázzon, mert tilos.
Turult hordott a pajzsán a hun Attila Attila király alacsony termetű, széles mellű férfi volt, szigorú, de kegyes, rendkívül csavaros eszű és módfelett szerelmes természetű magát a magyarok királyának, a földkerekség rémének, Isten ostor...
Éjféli mise: megteltek a templomok Megtelt a budapesti Szent István-bazilika és az egri bazilika is a karácsonyi éjféli misére. Annyira sokan voltak, hogy többeknek már hely sem jutott, ők végigállták a misét. Budapesten Erdő Péter bíb...
Fabiny Tamás: Isten nem akar lemondani a világról A karácsonykor megszülető Isten mindenhol zárt ajtókra talál, mégsem mond le a világról, a találkozásról az emberrel - mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke az MTI-...