Egyre agreszívebbak a cápák Ausztráliában

A védekezésre használt cápahálóba ártatlan állatok is belegabalyodnak.

2018. október 9. 10:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiánypótló: Ausztráliában lehet elsőként emoji a rendszámtáblákon Egy ausztrál államban lehet a világon elsőként emojit használni, ha az autó tulajdonosa egyéni rendszámtáblát rendel. Az érzelmet kifejező arcokat, zöldségeket, gyümölcsöket, tárgyakat ábrázoló kis...

Két és fél évvel elhalasztották a cigarettás dobozok márkátlanítását A kormány beismerte, hogy legyőzte a dohánylobbi. Pedig Ausztráliában, ahol már hét éve nincsenek márkázva a cigisdobozok, csökkent a fiatalok körében a dohányosok aránya.
Imádkoztak az esőért a gazdák, de az áldásból átok lett Félmillió szarvasmarha az aszályt túlélte Ausztráliában, az esős időt és az árvizeket már nem.
Erősre sikerült a családi szülinapozás: csak később derült ki, hogy a torta bizony nem csak egy sima torta volt Ausztráliában több ember kórházba kellett vinni egy családi rendezvényről, mert rosszul lettek a marihuánától.
Vörös lidércek tűntek fel a viharfelhők felett Ausztráliában Ritka elektromos jelenségről van szó.
A Ferrari bajban lehet szponzora miatt A Ferrari, bár még el sem kezdődött a szezon, máris szabálysértést követhet el, ha Ausztráliában rajta lesz az autókon a Philip Morris Mission Winnow logója, ahol tilos dohányterméket reklámozni.

Bozóttűz miatt evakuáltak diákokat Ausztráliában - VIDEÓ Perth külvárosait fenyegeti a tűzvész.
Árvíz és krokodilok – ítéletidő tombol Ausztráliában Akár 20 ezer ingatlan is veszélyben lehet.
Tűz és víz is pusztít Ausztráliában Tűz pusztít Ausztrália legnagyobb szigetén, Tasmánián, a kontinens méretű ország keleti részében, Queenslandben pedig a heves esőzések keltette árvíz okoz gondot.
Az eddigi legmelegebb január volt az idei Ausztráliában Az eddigi legmelegebb január volt az idei Ausztráliában, ahol a havi átlaghőmérséklet először haladta meg a 30 Celsius-fokot.
Másfél ezer denevér pusztult el Ausztráliában A szürkefejű repülőkutya kulcsfontosságú a helyi ökoszisztémában.
Ijesztő mértékben pusztulnak ezek az állatok Ausztráliában az utcára potyognak, emberekre támadnak a haldokló denevérek, itthon csendben pusztulnak tömegesen. Elképesztő adottságaik miatt ők a természet szuperhősei, mi viszont akaratlanul is irt...