Egyre agreszívebbak a cápák Ausztráliában

A védekezésre használt cápahálóba ártatlan állatok is belegabalyodnak.

2018. október 9. 10:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ultraritka ásványt találtak egy 300 millió éves meteoritkráterben A világ egyik legritkább ásványára, reiditre bukkantak egy 300 millió éves meteoritkráterben Nyugat-Ausztráliában. Ez az első alkalom, hogy reiditet találtak az országban és mindössze a hatodik eset,...

Percenként szegi meg a szabályokat Meghan és Harry Mobillal, mezítláb, kéz a kézben rohangálnak és szelfizgetnek Ausztráliában. Sem idegeneket ölelgetni, sem egymáson matatni nem volna szabad a hercegi párnak. Harry és várandós hitvese, Meghan szorul ...
Lerohant a rendőrség öt videojátékos csalót Ausztráliában Ez az első alkalom, hogy valamely ország hatósága videojátékos csalás miatt tartott razziát.
Ausztráliában a legmagasabb az emlősfajok kihalásának aránya Ausztrália középső vidékén a legmagasabb az emlősfajok kihalásának aránya az egész világot tekintve figyelmeztetnek a szakértők.
Van, ahol most nyílik a tulipán: képeken a nem mindennapi látvány Ausztráliában éppen tavasz van. Nézd meg, milyen gyönyörű a tulipánvirágzás a déli féltekén!
Bezárják Ausztráliában a meleg diákokat elutasító egyházi iskolákat Bezárják azokat az egyházi iskolákat, ahol diszkriminációval sújtják a homoszexuális diákokat ígérte meg a hét végén Scott Morrison ausztrál miniszterelnök.

Erre figyelmeztetik a terhes nőket Ausztráliában A várandósság idején való alkoholfogyasztás magzatra gyakorolt káros hatásaira figyelmeztető címkék kerülnek ezentúl az alkoholtartalmú termékekre Ausztráliában és Új-Zélandon.
Már érezhető az El Nino előszele Ausztráliában Immár 70 százalék az esély, hogy beindul a globális légköri jelenség.
Három cápatámadás történt egy hónapon belül Észak-Ausztráliában Három hét alatt három cápatámadás történt Észak-Ausztráliában: a legutóbbi, hétfői támadás áldozatát a vállán harapta meg egy állat, miközben a férfi halászott.
Hemzseg az 5-7 méter hosszú, 1000 kilós halaktól egy ausztrál folyó Súlyosan veszélyeztetett ősi halfaj, a folyami fűrészhal váratlanul sok példányára bukkantak Ausztráliában.
De mégis honnan ugrott elő a kenguru az evolúcióban? Ausztrál tudósok felállították a kenguru kifejlődésének idővonalát, amely szerint a kenguru őse 25 millió évvel ezelőtt jelent meg Ausztráliában, és az a kenguru, amelyet ma ismerünk, hárommillió évv...
Befolyásolni próbálta a politika, lemondani kényszerült a közszolgálati média vezetője Ausztráliában Lemondott csütörtökön az ABC ausztrál közszolgálati műsorszolgáltató vezérigazgatója, Justin Milne, mert felmerült a gyanú, hogy kormányzati nyomásra akarta eltávolítani a szervezet két befolyásos új...