Híg mosószer okozhatta a menzai mérgezést

Ilyen még nem volt: a vizsgálat eddigi adatai szerint az okozhatta Szombathely négy iskolájában a diákok tömeges rosszullétét, hogy a mosogatószerek, kézfertőtlenítők vagy rossz minőségűek voltak, vagy felhígították azokat. Sok szülő rémálma hogy gyermeke rosszul lesz a menzai koszttól, a legutóbbi ilyen eset, mint arról a borsonline beszámolt, Szombathely négy iskolájában történt.

2018. október 9. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét nőtt a légszennyezettség Dunaújváros, Pécs, Szombathely és Várpalota levegőjét minősítették egészségtelennek.

Kóka egykori üzlettársával terjeszkedik az LMP-s Ungár Péter Mikor az első hírek megjelentek Ungár Péter médiaterjeszkedéséről, Szombathely csupán egy lehetséges állomásnak tűnt a szóba jöhető vidéki városok sorában. Ungár közelmúltban tett közéleti megnyilvánu...

Friss hírek
Pingpong-vb-címre hajt a sztárügyvéd Kiderült, hogy dr. Hegeds Lászlónak nemcsak az olimpiai bajnok vízilabdakapus, Kósz Zoltán akit állítólagos nemi erőszak gyanújába kevertek védőjeként van kapcsolata a sporttal. Az ügyvéd ugyanis jegyzett asztaliteniszező volt, továbbá  még közkedvelt fővárosi diszkós is. Az általános iskola ötödik osztályában, 1961-ben vett először kézbe pingpongütőt, és mivel éppen akkor jártak itt a kínai és japán klasszisok, a most 67 éves Hegeds elsajátította tőlük a tollszárfogást.
Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal - szombat 21.15 Ajánló - Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal: szombaton 21.15-kor a FEM3-on!
Növényi Norbert lerúgta Chuck Norris tanítványát Mivel az egyik kereskedelmi rádióállomás segített népszerűsíteni a minap nálunk vendégeskedett amerikai filmszínész, Chuck Norris magyarországi fellépéseit, a Walker, a texasi kopó filmsorozat főhőse ellátogatott az adóhoz is. Oda, ahol az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert dolgozik. Jóleső érzés volt az egykori kiváló kick-boxolóval találkozni ismerte el Növényi.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
6 kihagyhatatlan film vasárnapra Te is túl rövidnek érezted az egynapos hétvégét, és minden vágyad, hogy vasárnap végre bekuckózz a kanapéra és egész este szuper filmeket nézz? Akkor ezeket imádni fogod!
Katalin hercegné ebben a lakásban lakott egyetemistaként - Pippával osztoztak a helyen Katalin nem panaszkodhatott: elég menő helyen laktak a húgával.

Az M86-oson gyakorolnak a tűzoltók Aki szombaton Szombathely felé menne, ne megszokásból vezessen!
Teljes útlezárás Vas megyében A 86-os főúton, Szombathely külterületén, három autó ütközött.

Top hírek:
Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette Mondanánk, hogy nem ér röhögni, de inkább nem mondjuk.
Őrültnek tettette magát a nő, hogy leleplezze a bolondokháza szörnyű kegyetlenségeit Tíz napot töltött az elmegyógyintézetben, az átélt borzalom pedig örökre beleégett a lelkébe.
Csak egy fal maradt a pompás magyar kastélyból: a személyzet szeme láttára égett porrá Szomorú látvány ma az alcsútdobozi Habsburg-kastély, már csak egyetlen fala áll.
Csodás hasizmot csinál és megszünteti a hátfájást ez a 8 gyakorlat - Csak napi 10 perc! Az egész tested erősítheted és formálhatod ezekkel a gyakorlatokkal.
A nő, akinek sikerült a lehetetlen: kapcsolatba lépett a világ legelszigeteltebb törzsével Az agresszív, barátságtalan törzsként elkönyvelt nép 1991-ben megnyílt egy külvilágból érkező nőnek.
Mit tegyél, ha nehezen kezelhető emberrel dolgozol? Ezt tilos, és ezt érdemes Néhány trükköt bevetve nyugodtan megbeszélhetsz vele mindent, elkerülheted a konfliktusokat, és elérheted, amit szeretnél.