Puzsér Róbert bejelentkezett a főpolgármesteri posztra

Tarlós szerinte jó eséllyel győzni fog, de kihívja. Nem lesz egyik párt jelöltje sem, de számít minden párt támogatására.

2018. október 10. 23:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Keressük a szavakat: éneklős videóval rukkolt elő Puzsér Róbert Mi volt ez a pusztító alpáriság?

Friss hírek
Észt-magyar - Rossi: az edzőé a felelősség Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalja a felelősséget azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 3-3-as döntetlent játszott Észtország vendégeként a Nemzetek Ligája C osztályában, és így már nincs esélye a feljutást jelentő csoportelsősére
Orbán Viktor ugrik be nekik
Szijjártó: az ENSZ-csomag veszélyt hoz a világra Sem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok.
Brenzovics László: vissza kell térni a normalitás talajára Vissza kell térni a normalitás talajára az ukrán-magyar kapcsolatokban, mert megdöbbentő, ami az utóbbi időben történik, mind retorikában, mind intézkedésekben – mondta a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán
A jobbikos képviselő adócsalási ügyéről volt szó a parlamentben Lengyelországban költségvetési csalás miatt nyomoznak Staudt Gábor ügyében. Felfüggeszthetik a mentelmi jogát.
May: tényleges haladás történt a tárgyalásokon A brit miniszterelnök szerint az elmúlt hetekben, "a sok-sok pontatlan találgatással" ellentétben tényleges haladást sikerült elérni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről folyó tárgyalásokon, és továbbra is elérhető a megállapodás

Puzsér Róbert elárulta: Ez most a helyzet a családalapítással Őszintén mesélt arról is, milyen amikor szerelmes.
Kurzuslovag, csahos kutya: beszólt Simicska barátjának a kirúgott Hír Tv-s Puzsér Róbert kiosztotta egykori Hír TV-s kollégáját, Csintalan Sándort, és a csatorna G-nap utáni életéről is elárult néhány érdekes részletet.

Top hírek:
A TV2 napi agymosása: Orbán már szimbólum és felrázza a kishitű, irigy magyarokat
9 milliárd forintot fordít a kormány hajléktalanellátásra A jogszabállyal megelőzhető, hogy a hajléktalanok télen kihűljenek közterületeken vagy erdőkben.
20-25 fok lesz ma is A reggeli hűvös után napközben megint sütni fog a nap.
Alkotmánybíróságon támadta meg a Stop Sorost az Amnesty Úgy vélik, hogy ellentmond az Alaptörvénynek.
1,4 milliárdért kutatja a kormány, mi a helyzet a nyugdíjasokkal és a mit gondolunk a menekültekről Újabb, milliárdos megbízást kapott a kormányközeli Századvég.
Ceglédi: Megjött Puzsér, az összefogósdit elvitte a cica? Hirtelen már nem mindegy minden? Mégse orrbefogva szavazzunk? Szuper, maradjon is így.