Egy több éves holttestet találtak a Dunában

Az Origo úgy tudja az emberi maradványok egy kocsiban voltak a folyóban.

2018. október 10. 23:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vízhatlan télikabátban fürödtünk a jéghideg Dunában Dávid szinte mindig magas hőfokon ég, de most nem bírt magával, és valahol le kellett hűtenie magát. Hogy ez mennyire jött be a frigid lánynak, akit randira hívott, az a videóból kiderül.

Ezúttal a Dunában csapott le az Esernyős Ember
Roncs marad a Dunában pihent Zsiguli Slágertéma idén, hogy az alacsony dunai vízállás révén micsoda kincsek ke­rültek napvilágra. Csepelen horgászok találtak rá egy Lada-roncsra, amiben fantáziát látott Vaszilkó Balázs székesfehérvári au...
Legyengült hódot találtak a Dunában: ilyen szépen felépült az állatkertben A hódot több hétnyi ápolás után végül visszaengedték a Dunába. Képek!
A Tiszában több a műanyag, mint a Dunában Ukrajnában a hulladéklerakók 90 százaléka nem megfelelő, gyorsan kellene lépni.
Megnyílt a Mikulásgyár - videó Ott volt a lappföldi Mikulás és az Origo stábja is.

Matolcsy fia már nem az Origo főnöke decembertől Matolcsy Ádám 2018. december 1-ei hatállyal lemond a New Wave Media Group (NWMG) vezetői tisztségéről, utódja Gosztonyi Balázs lesz.
A New York Times címlapjára került az Origo megszállása Hírünk a nagyvilágban.
Bede Ferenc: Jogos volt a liverpooli büntető Az Origo Sport szakértője szerint remekül segítette a játékvezető munkáját az alapvonali-asszisztens.
Bede Ferenc: jogos volt Szalai kiállítása Az Origo szakértője szerint a magyar támadónak nem lett volna szabad így odacsúsznia sárga lappal a birtokában.
Botka László uralma Szegeden: eltűnt milliárdok, bűnözők és rettegés -videó A bíróságon omlik össze a szocialista polgármester korrupt rendszere. Az Origo stábja Szegeden járt.
A hazugságon kapott Demeter Márta tovább titkolózik Az Origo közérdekű adatigényléssel fordult az LMP nőikvóta-társelnökéhez. Van, ami kiderült, van, ami - egyelőre - nem.