Csütörtökön is marad a meleg, napos idő

Kicsit erősebben fújhat a szél, de amúgy szép idő várható ma is.

2018. október 11. 5:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Keresi a rendőrség a békéscsabai kacsaszobor-rongáló rémet A tettes letörte egy szoborcsoport egyik darabját, két óra múlva aztán valaki jól el is lopta.
Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja Országszerte havazás várható a hétvégére, a hideg időre való tekintettel sokfelé meg is fog maradni.
Pécsen is tüntettek, megdobálták a Mediaworks székházát is Páva Zsoltot is szidta a közel 1000 fős tömeg.
Volt ügyvédje, Michael Cohen szerint Donald Trump nem mond igazat Korábbi személyes ügyvédje, Michael Cohen pénteken  azzal vádolta Donald Trump amerikai elnököt, hogy nem mond igazat
Gyengült a forint péntek este Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest
42 óra után engedték ki a kapitányságról a tüntetőt, senki nem tudja, miért vitték be Ismeretlen okból őrizetbe vették, a kapitányságra szállították, és 16 órán át az édesanyjának sem árulták el, miért és hova vitték be a szerdai tüntetés során a fiatal férfit.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Pintér: Sorozatos támadás érte a rendőröket A belügyminiszter a szerdai Kossuth téri tüntetést értékelte így.
Megint megtámadták a szegedi Fidesz-irodát Két nap alatt másodszor.
A csütörtökön földre tepert momentumos politikus: "Nem adjuk a jövőnket!" Facebook-posztban mondta el Donáth Anna, hogy mi történt, és mit tapasztalt. A túlóratörvény ellen tüntető politikussal szemben a túlóra túlóráit töltő rendőrök jártak el.
Tordai Bence: Közös a cél, a rezsim megdöntése A Párbeszéd politikusa ma is kimegy tüntetni, szerinte az elmúlt nyolc év legerősebb tüntetéssorozata zajlik most. A párt vidéken is mozgósít. Lehet, a tiltakozások kihatnak a pártpolitikai színtérre is. Az ÁSZ-t a Fidesz fegyverként használja, kommentálja a Momentum és a Párbeszéd elleni eljárást.
Két nap alatt 51 tüntetőt állított elő a rendőrség Budapesten A szerdai és a csütörtöki budapesti utcai demonstrációk miatt összesen 51 embert állított elő a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI érdeklődésére