Börtön helyett nélkülöző idős embereknek kell zongoráznia az egyetemi kutatónak, aki a kutatási alapból sikkasztott

Alexander Neumeister neurológus, a Yale és a New York-i Egyetem volt munkatársa több mint 200 ezer dollárt keresett évente, és a lopott pénzt is magára, a családjára és másokra költötte, repülőutakat, hotelszobákat és vacsorákat fizetett belőle.

2018. október 11. 11:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump: a Fed megőrült Az amerikai elnök a New York-i tőzsde szerdai lejtmenete kapcsán úgy vélekedett, hogy megtörtént a régóta várt korrekció, miközben ostorozta a Fed-et, mert az emeli a kamatokat.

Története harmadik legrosszabb napján van túl a New York-i tőzsde Legalábbis pontok tekintetében. 832 pontot esett szerdán a Dow Jones.
Zsidókat okolnak a Kavanaugh elleni támadásokért Négy amerikai egyetemen olyan röplapok jelentek meg, amelyek zsidókat okolnak a Brett Kavanaugh főbíró elleni támadásokért - írta kedden a New York-i székhelyű Jewish Telegraphic Agency (JTA) nemz...
Vona kiáll Soros embere mellett A Soros-egyetem egyik alapítóját Vona Gábor vitte a Jobbikba, most is kiállt mellette. Sőt, barátjának nevezte.
Szenzációs 57 yardos TD-passzt dobott az NFL sztárelkapója A New York Giants őrületes touchdown-passzal jött vissza a meccsbe.
Mókusszámlálás lesz a Central Parkban Mókuscenzus kezdődött szombaton a New York-i Central Parkban annak kiderítésére, hogy hány bozontos farkú rágcsáló él a Manhattan szívében fekvő 341 hektáros területen.

Megoldódott a New York-i múmia rejtélye 2011. október 4-én New York Elmhurst nevű városnegyedében építőmunkások egy titokzatos, mumifikálódott holttestre leltek. Első ránézésre úgy vélték, csupán néhány napja feküdhetett a kiásott gödör mél...
Új rektor és új képzési rendszer a Budapesti Metropolitan Egyetemen Új rektort nevezett ki a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Dr. Bachmann Bálint személyében. A március óta oktatási vezérigazgató-helyettesként tevékenykedő szakember rektori kinevezése új időszako...
A visszajáróval halálos baktériumokat is átadhatuk egymásnak Egy angliai kutatás szerint a kártyás fizetés nem csak gyorsabb, de egészségügyi szempontból biztonságosabb is. A londoni Metropolitan egyetem kutatói több megvizsgált bankjegyen és érmén is talált...
El akarták rabolni a temesvári egyetem széfjét Ki is verték a falból, de a háromszáz kilós zsákmányt nem bírták kivinni.
Pár dolog hiányzott, amit aztán láttunk is a kedves szomszédoknál A Hiányzó történetek című sorozatban New York-i zsidók mesélik el a történetüket otthonukban. A tizedik, befejező részben Katie életét ismerhetjük meg.
Bagóért vehetünk a Mars talajából Egy amerikai egyetem mesterséges Mars-talajt állított elő. Olyan, mint az igazi, és kilója csak húsz dollárba kerül.